Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis FC København slår Greve med minimum 3 mål i dagens første pokalkamp. Det betyder refundering op til 500 kr på tabte bets på en række spiltyper. Se her hvordan og hvilke spiltyper det gælder.

FC København har på det seneste gjort det godt i de hjemlige kampe, hvor de er ubesejret i 10 kampe. Med et exit i Europa League bliver pokalturneringen muligvis opgraderet en smule, men der er stadig en sandsynlighed for at Ståle sparer flere profiler her. Greve fører deres Danmarksseriepulje og vil helt sikkert spille deres chance mod FC København, der har haft problemer med at finde netmaskerne. Men løser FC København deres scoringsproblemer, så er der god chance for, at du får en second chance.

Indtil nu i turneringen har FC København slået RKG Klarup med 2-1 samt Roskilde med 3-2. Greve har på sin vej hertil slået Frederiksberg med 3-0, Nykøbing FC med 2-1 samt B93 med 1-0. De to hold har ikke tidligere mødt hinanden.

Torsdag 4. december kl. 18:00 - Greve Stadion

(Nordicbets odds på 1.halvleg)

Greve Uafgjort FC København
18,00 3,65 1,22
NordicBet
NordicBet NordicBet

Second Chance hvis FCK vinder med 3 eller flere mål

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til denne danske pokalkamp. I tilfælde af FCK ikke vinder kampen med 3 mål eller flere, så refunderer NordicBet tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis Chelsea ikke vinder kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder kun til kampen Greve - FC København, som spilles 4. december.
 • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis FCK vinder med 3 eller flere mål.
 • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle FCK vinde kampen med 3 eller flere mål.
 • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
 • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 • Generelle vilkår og betingelser er gældende.