Sponsoreret indhold fra NordicBet

Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis Danmark ikke vinder VM i håndbold i Qatar. Det betyder refundering op til 200 kr på tabte bets på en række spiltyper. Se her hvordan og hvilke spiltyper det gælder.

I aften går det løs, når Qatar og Brasilien åbner op for VM i herrehåndbold. Danmark er en af favoritterne til titlen, og det skal blive spændende at se, om Gudmundur Gudmundsson kan føre Danmark til sejr allerede i sin første slutrunde i spidsten for landsholdet. Hvis det ikke lykkes, så får du en second chance hos Nordicbet*.

Sådan får du en Second Chance hos NordicBet*:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 200 kr. /20 EUR/30 USD før kampen mod Argentina, på vinder af turneringen. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 200 kr. /20 EUR/30 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis Danmark ikke vinder VM refunderes dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 200 kr. /20 EUR/30 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

(NordicBets odds på vinder af turneringen)

Frankrig Danmark Spanien
2,75 4,20 5,25
NordicBet
NordicBet NordicBet

Se optakt til turneringen her

 

Regler og vilkår

 1. Dette tilbud gælder kun indtil Danmarks første gruppekamp mod Argentina, som spilles 16. januar.
 2. Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på vinder af turneringen. Du vil blive refunderet, hvis Danmark ikke vinder EM.
 3. Den maksimale refundering pr. kamp er 200 kr. /20 EUR/30 USD.
 4. Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter turneringens afslutning, skulle Danmark ikke vinde VM.
 5. Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 6. Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
 7. Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 8. Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 9. Generelle vilkår og betingelser er gældende.