Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kåringen af Årets Bil, som finder sted i slutningen af november, skal ifølge NordicBet* afgøres i en duel mellem Seat Arona og VW Polo.

Motorjournalisternes Klub offentliggjorde i sidste uge de seks deltagere i finalen om kåringen til Årets Bil 2018. Det drejer sig om Seat Arona, VW Polo, Ford Fiesta, Opel Insignia og Volvo XC60. Ifølge spilleselskabet NordicBet* er det dog kun de to første kandidater, der for alvor skal sætte næsen op efter den prestigiøse kåring.

Seat Arona er nemlig favorit til odds 2,30, mens VW Polo følger lige efter i odds 2,50. Herefter er der et større spring op til Ford Fiesta i odds 5 og Honda Civic i odds 8. Volvo XC60 og Opel Insignia må betegnes som feltets outsidere i henholdsvis odds 9 og 15.

”Både Seat Arona og VW Polo besidder kombinationen af stærke køreegenskaber og overkommelig økonomi, som historisk set er helt afgørende i kåringen af Årets Bil. Derudover klarer Volkswagen-koncernen, som står bag begge biler, sig generelt rigtig stærkt i den danske kåring”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vi har Arona som svag favorit foran Polo, fordi de såkaldte crossover-modeller har stor medvind i markedet i øjeblikket. Vi tror, det bliver udslagsgivende, når juryen skal afgive deres stemmer.”

Kåringen af Årets Bil 2018 finder sted torsdag 30. november.

Hvilken kandidat vinder prisen som Årets Bil 2018?

Seat Arona                         2.30

VW Polo                             2.50

Ford Fiesta                         5.00

Honda Civic                        8.00

Volvo XC                            9.00

Opel Insignia                      15.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Specielle Markeder – Danmark – Danske Specials