Fra den 3. oktober bliver det for første gang muligt at se direkte kampe fra Premier League online i Danmark.
 
Transmissionerne er mulige via C Sports, CANAL+ web-tv-tjeneste for live sport på nettet. Op til ti kampe i Premier League er hver uge tilgængelig mod betaling for resten af sæsonen.


”Med muligheden for at følge verdens bedste fodboldliga, Premier League på C Sports styrker CANAL+ i den grad den webbaserede platform. Gennem C Sports når vi ud til endnu flere med vores stærke sportsrettigheder, og det er i den grad en styrkelse af produktet, at vi nu også kan tilbyde CANAL+ Premier League-kampe på nettet”, udtaler Johan Kleberg, COO CANAL+.

Premier League-kampene, som kan købes på C Sports, er de samme transmissioner, som man finder på CANAL+. Man vil derfor opleve nøjagtig de samme kommentatorer, indslag osv. som på tv. Kampene tilbydes for 109,- kr. pr stk. Det vil derudover være muligt at købe CANAL+-kampene som Pay Per View via Canal Digitals IP-TV.

C Sports er CANAL+ nye store tv-satsning på nettet, hvor man kan købe og se store sportsbegivenheder live. C Sports har udover Premier League også rettighederne til direkte transmissioner fra SAS Ligaen, La Liga i Spanien, Serie A i Italien, den hollandske Æresdivision, Carling Cuppen, The Championship, Champions League i håndbold, Eliteserien i Ishockey, DTM, Speedway og Formel 3.

Kilde: csports.dk