Der er fuld gang i divisionsbolden i Danmark, og det bliver til fulde udnyttet af BetXperts to eksperter, Tonni Munk Jensen og Mads BS, der begge buldrer afsted. Se de flotte tal her.

BetXpert havde i noget tid savnet fodboldeksperter til de danske divisioner. Det gør vi ikke mere, for med både Tonni Munk Jensen og Mads BS i stalden, har vi to tippere, der ser ud til at have et flot tag på markedet.

Så lad os bare starte med de kolde facts for 2016:

Tonni Munk Jensen - 63 træffere ud af 108 spil og en tilbagebetalingsprocent på 119.

Mads BS - 25 træffere ud af 40 spil og en tilbagebetalingsprocent på 133.

De to eksperter leverer spilforslag på alt fra 1. Divison til de forskellige puljer i 2. Division samt helt ned i Danmarksserien. Derudover boltrer Tonni Munk Jensen sig også i Superligaen og har ind imellem også en afstikker til international fodbold.

Interessant for de lavere divisioner er, at markedet ikke synes særlig effektivt. Der er kun få bookmakere, som selvstændigt sætter odds på de mindre hold. Af den årsag kan mange bookmakere på én gang vurdere en kamp helt forkert, fordi de blot kopierer hinandens odds. Det bevirker blandt andet, at vi indimellem ser nogle helt vilde oddssving. 

Tonni Munk Jensen har skrevet om nogle af markedsfejlene her

Mads BS viser skarphed på Sjælland 

Mads BS er en mangeårig bruger hos BetXpert og har ikke set sig tilbage, siden han blev indlemmet som ekspert i foråret. Mads BS har bl.a. haft fokus på pulje 1 i 2. Divison, hvor de sjællandske hold befinder sig. Her ligger han med flotte 162 %.

I weekenden havde Mads BS et spil ude på, at Brønshøj ville sejre ude mod HIK, og da hvepsene kunne tage hjem med en 0-3 sejr i bagagen, så kunne spillet noteres som vundet til fine 2,40.

Få de to eksperters spil direkte på mail

Det skal dog påpeges, at der endnu kun er en forholdsvis lille sample af spil, og den statistiske varians kan spille ind. Det betyder således, at tilfældigheder kan spille en rolle på kort sigt, hvorimod man ved en stor sample af spil i højere grad kan drage statistiske konklusioner.

Og lige nu er marginalerne i den grad på særligt Mads BS' side. I weekenden fik både B93 og AB scoret til allersidst, hvilket sikrede et par gode sejre. Det er bare at nyde det, mens det går den vej.

Mads BS og Tonni Munk Jensen er allerede ude med flere spil til denne weekend. Er du ikke allerede med på deres mailliste, så kan du komme det her.

Få de to eksperters spil sendt direkte til din mail her