Ståle Solbakken kan være fortid i dansk fodbold. Lige nu er han favorit til at overtage posten som ny norsk landstræner. Se kandidatlisten her.

Ståle Solbakken oplever i øjeblikket sin anden storhedstid med FC København. De forsvarende mestre tordner afsted mod et nyt mesterskab, mens de endnu har gode muligheder for avancement i Champions League.

Men inden længe kan Ståle Solbakken være tabt for FCK og dansk fodbold. For mens at Per-Mathias Høgmo netop er stoppet som norsk landstræner, så vurderer Danske Spil* Ståle Solbakken til at blive afløseren.

"Ståle er vores umiddelbare favorit til at overtage jobbet," siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, i en pressemeddelelse. Ståle står lige nu i odds 1,90.

Senest er Ståle Solbakken set til et møde med det norske fodboldforbunds øverste chef, Nils Johan Semb.

"Forbindelsen mellem Ståle og fodboldforbundet deroppe har været der længe. Det virker også som om, at den generelle stemning blandt nordmændene er, at de helst ser Ståle overtage holdet," fortsætter Peter Emmike.

Solkjaer og Morten Olsen boblere

"Han kender selvfølgelig holdet, og så er han vel en af de mest succesfulde, norske trænere i nyere tid. Derudover husker vi selvfølgelig, at hans familie stadig er bosat i Norge, hvilket også kan være med til at lokke Solbakken tilbage. Det giver mening."

Udover Solbakken er Erik Hamrén også en mulig arvtager. Han giver odds 2,75. Af outsidere nævnes desuden både Ole Gunnar Solskjaer og Morten Olsen.

Find spillet her

Gå til spillet via dette link Danske Spil

Find det under Fodbold -> Transfer -> Vinderspil

Odds på den nye norsk landstræner

Danske Spil
Ståle Solbakken 1,90
Erik Hamrén 2,75
Lars Lagerbäck 6,00
Ole Gunnar Solskjaer 9,00
Henning Berg 12,00
Morten Olsen 15,00
Roy Hodgson 20,00
David Nielsen 25,00
Colin Todd 30,00
Drillo 30,00