Liverpool-angriber Luis Suarez er tilbage efter 10 spilledages karantæne. Sulten (efter mål, forhåbentligt ikke modstanderkød). Scorer han i aftenens ligacup-kamp mod Man United?

Manchester United-Liverpool er en traditionsrig institution i England. Et nordvest-derby mellem to arvefjender der anses som de to succesrigeste klubber i den engelske fodboldhistorie.

Desværre er aftenens kamp "kun" et ligacup-opgør, og der er risiko for at Manchester United (hårdt program) sparer en række stamspillere. I forvejen er Den Flyvende Hollænder van Persie skadet. 

Uniteds danske andenmålmand Anders Lindegaard der ellers nok ville have udsigt til spilletid, er i øvrigt tvivlsom pga en fingerskade.

Liverpool har også skader – blandt andet mangler Daniel Agger – men ventes at stille stærkest muligt op på Old Trafford i håbet om at gentage den sejr det blev til i seneste indbyrdes kamp for godt og vel tre uger siden. Det var dog hjemme ved Merseyside. Liverpool har måttet drage duknakket hjem fra Manchester efter de seneste fem kampe på Old Trafford.

Hvem vinder i aften (se kamp-analyse)? Og gør Suarez mon comeback med mål i støvlerne?

Manchester United Uafgjort Liverpool
2,30 3,50 3,42
Ladbrokes Bet365 Betfair

Målscorer

Odds Bookmaker
Suarez 2,62 Bet365
Rooney 3,05 Mermaidbet
Sturridge 3,05 Mermaidbet
Hernandez 3,05 Mermaidbet
Welbeck 3,20 Ladbrokes
Kagawa 4,33 Ladbrokes
Zaha 4,33 Ladbrokes
Aspas 4,40 Mermaidbet
Nani 5,50 Ladbrokes
Young 5,7 Mermaidbet
Moses 5,7 Mermaidbet

Flere odds forefindes i kamp-analysen.