Der er fornemt besøg i Parken, hvor den spanske kongeklub Real Madrid kigger forbi. De har taget masser af stjernespillere med til denne sidste gruppekamp mod FC København. Men kan Ronaldo passere Johan Wiland i FCK-buret?

FC København har stadig chancen for at tage 3. pladsen i gruppen, men det ligner en meget svær opgave mod storklubben Real Madrid, der har domineret Gruppe B og allerede er sikker på at indtage førstepladsen.

Braget om andenpladsen mellem Juventus og Galatasaray afvikles samtidig og vinderen af den kamp får den sidste slutspilsplads.

Den stjernespækkede Real Madrid-trup er storfavoritter i Parken.

FC København
Uafgjort Real Madrid
Odds 8,00 Odds 5,00 Odds 1,44
Unibet

"Cristiano Ronaldo es el jefe"

Meget af fokus vil igen være på Cristiano Ronaldo, og der er store forventninger blandt fodboldfansene til Ballon D'Or-favoritten. Men får vi et Cristiano Ronaldo målshow i Parken?

Oddsene svinger fra 1,35 (Partybets) til 1,62 (Unibet*) for en scoring fra Ronaldo.

Real Madrid tog en komfortabel 4-0 sejr, da Cristiano Ronaldo foldede sig ud og scorede hele to gange mod FCK på Santiago Bernabéu i den spanske hovedstad. Portugiseren har scoret hele 17 mål i de hidtil 15 spillerunder i La Liga, og Ronaldo er også topscorer i Champions League-turneringen, hvor det er blevet til 8 scoringer i 4 kampe (han var skadet i seneste CL-kamp mod Galatasaray).

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 1,62
Gareth Bale (meldt tvivlsom) 2,20 Tipico
Karim Benzema 2,25
Isco 3,10 NordicBet
Àngel Di Maria 3,80
Tipico
Marcelo 11,50
Partybets
     
Igor Vetokele 5,50
NordicBet
Nicolai Jørgensen (meldt tvivlsom) 6,00 Betfair
Marvin Pourie 6,40 Betfair
Thomas Delaney 10,50 Partybets

Hvem har I fidus til kommer på måltavlen i Parken?