Selvom Manchester United flyver derudaf både I Premier League og i FA cuppen så er der et gennemgående tema der løbende diskuteres i Manchester – hvornår går Sir Alex Ferguson på pension som manager og hvem bliver hans afløser?

Ladbrokes har lige nu størst tiltro til at det bliver den tidligere United-bomber og nuværende Blackburn manager, Mark Hughes der kommer til at overtage Fergusons job. Lige nu er oddset på 5 gange pengene igen.

I sidste uge udtalte Gary Neville at Hughes ville være en "outstanding candidate" til jobbet.

Lige I hælene på Hughes ligger Aston Villa's Martin O'Neill til odds 5.50 gange pengene igen.

Og så er der naturligvis ”The Great Dane”, Peter Schmeichel, som er og bliver en legende på Old Trafford, og derfor bør være et emne til at afløse hans gamle mentor Ferguson.

Dog trives Schmeichel lige nu i jobbet som Tv-vært på TV3. Samtidig er det i faktum at han ingen trænererfaring har og derfor giver Ladbrokes lige nu odds 151 gange pengene igen hvis Schmeichel bliver Manchester Uniteds næste manager.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Sandsynligheden for at Schmeichel bliver Alex Fergusons afløser er naturligvis ganske lille. Men han er en levende legende på Old Trafford og har lederevnerne til at løfte arven fra Alex Ferguson, og alt kan som bekendt ske i fodboldverden så hvem ved”

Funch fortsætter “ Men efter Gary Neville's udtalelser I sidste uge modtog vi pludselige en del spil på Mark Hughes specielt via vores butikker i Manchester. Så lige nu er hans vores favorit”

Næste permanente manager i Manchester United
Mark Hughes…5.00
Martin O'Neill…5.30
Ottmar Hitzfeld…7.00
Steve McClaren…8.00
Sven Goran Eriksson…11.00
Marcelo Lippi…11.00
Luiz Felipe Scolari …11.00
Carlos Queiroz…11.00
Jose Mourinho…17.00
Arsene Wenger…21.00
Guus Hiddink…21.00
Fabio Capello…21.00
Roy Keane…21.00
Martin Jol…26.00
Peter Schmeichel…151.00