I august måned har Danske Spil via en massiv annoncekampagne i TV og dagspressen informeret om hvor god ide det er, at spille hos netop dem. Budskabet er klart: Danske Spil støtter via Tipsmidlerne flot og bredt. Det gør "de andre" ikke, som det nævnes i Danske Spil`s TV-reklamespots på bl.a. TV2 og TV3.

Hvem er så "de andre", der hentydes til?

Jamen, det er sådan nogle som os hos Scandic. Et veletableret bookmakerfirma, som igennem 12 år har haft licens og betalt skat i England og Malta.

Trods den massive "skræmmekampagne" fra Danske Spil i august måned og igennem de sidste mange år, har vores omsætning gennem årene været markant stigende på det danske marked. Det tager vi som et godt tegn på, at vores etablerede og mange nytilkomne kunder ser stort på den mangeårige og uretfærdige "pas-på-de-der-pirat-bookmakere"-hetz fra spillemonopolets og danske politikeres side, og at de søger derhen hvor udbuddet er størst og bedst.

Vi vil da også meget gerne støtte eksempelvis Aggersund bådelaug, Børneteatret Månegøgl, Færgen Ida og Erslev kalkovn og vil derfor inden årets udgangen af maj 2009 lægge 1 million kroner i Danske Spils lommer! Dette vil vi gøre i form af spil på "Oddset" - da vi desværre ikke må støtte på anden måde i det danske samfund - og håber, at Danske Spil vil forvalte vores tilskud til værdigt trængende.

Hvordan lægger vi så 1 million kroner i Danske Spil`s lommer?

Vi vil over en periode spille 1 million kr. på Danske Spil`s "Oddset". Da vi stærkt satser på at vinde på Oddset, vil vi ikke sætte os selv under tidspres, men vente på at Danske Spil`s oddssættere går skævt ud i forhold til odds-markedet. Derfor løber perioden frem til sidste runde af SAS Ligaen i maj 2009. Men vi tror dog at vi har omsat millionen inden vi når til maj.

Hvem får glæde af et evt. overskud?

Der er 3 parter der får glæde af et evt. overskud.

1. 50% af evt. overskud bliver ligelig fordelt mellem 50 kunder. Eksempel på fordelingen: Vinder vi 1.500.000 kr. på Oddset får vi et overskud på 500.000 kr., og heraf går de 50% til 50 heldige Scandic Bookmakers kunder - dvs. 50 kunder vil så modtage 5.000 kr. hver. I tilfælde af at vi ikke får overskud på Oddset vil vi trække lod om 50 trøstepræmier af 500 kr. Se hvordan du kan blive en af de 50 kunder i næste afsnit.

2. 25% af et evt. overskud vil gå til et godt formål. Vi har mange gode forslag til hvad dette gode formål kan være, og vi vil - når vi har besluttet os - offentliggøre hvem det bliver i en pressemeddelelse samt på vores hjemmeside. Vi garanterer dog, at vi minimum støtter med 50.000 kr. uanset overskud eller ej.

3. 25% af evt. overskud. Team Scandic fester for denne del af overskuddet! Hvordan bliver du en af de 50 heldige kunder?

Du skal først afgive et bud på hvad du tror Team Scandic kan få ud af 1 million kr. på Oddset. Eksempel: Tror du vi får underskud og kun "vinder" 555.123 kr. for millionindsatsen, så skriver du "555123" i "Spil med"-boxen på Scandics hjemmeside. Tror du at vi gør det godt, og får et overskud, så skriver du f.eks. "1450333" (= 1.450.333) i "Spil med"-boxen. De 50 kunder, der kommer tættest på det beløb vi lander på i maj 2009 (eller når millionen er omsat) og som også har placeret min. 10 sports-spil på www.scandicbookmakers.com, vil få indsat gevinsten på deres spillekonti.

Du kan deltage i konkurrencen t.o.m. 1. oktober. Vi placerer ikke vores første spil på Oddset før denne dato.

Bemærk, kun 1 gæt pr. kunde. Har du evt. flere konti, vil det gæt som er foretaget på den konto der er åbnet først være gældende.

Ønsker du at modtage en SMS hver gang vi har placeret et spil hos Danske Spil?

Vil du have lir på de spil vi foretager? Så kan du tilmelde dig vores gratis SMS service og vi vil sende dig en besked når vores spil er lagt ud her på siden.

Før du kan tilmelde dig, skal du være logget ind på din Scandic spillekonto. Denne service er for kunder fra Danmark, Færøerne og Grønland!