Det er med stor glæde, BetXpert kan præsentere den gode, gamle forum-kending SAW (search-and-win) i vores ekspertpanel. Her skal han opsnuse over/under-tip – dvs enten målrige eller målfattige kampe.

SAW hedder også Thomas Clausen. Han er 29 år og bor i Århus.

Thomas har kvalificeret sig til BetXperts ekspertpanel via 10 rigtige ud af 13 tip og en tilbagebetaling på 127%. I går udlagde han sit første egentlige eksperttip, som var en forventning om en målfattig kamp mellem Birmingham og Everton. Everton vandt 1-0 – på et straffespark sat ind af Thomas Gravesen – og bragte navnebror Clausen op på 11 rigtige ud af 14 og en tilbagebetaling på 130%.

Og dermed fortsættes stilen fra BetXperts forum, hvor Thomas alias SAW gennem tiden har bidraget med talrige, indbringende spilleforslag.

I dag har Thomas fundet et fif i SAS-ligaen, hvor han forventer en målrig kamp mellem AGF og OB (kl. 15). Hos AGF har topscorer Morten ”Duncan” karantæne, men islandske Sigurdsson og svenske Grahn har scoret henholdsvis 5 og 6 mål. Og OB kan såmænd byde på ligaens topscorere i Højer og Miti, hver med 12 streger på geværkolben. Over 2,5 mål i AGF-OB belønnes med 1,6.

Læs analysen her (hvor man også kan skrive sig på over/under-mailinglisten):

http://www.betxpert.com/ekspert/ou/