Verdens største spilleselskab, Ladbrokes, har George W Bush som favorit til at vinde i 31 stater ved det Amerikanske Præsidentvalg.

Mens den Demokratiske udfordrer John Kerry forventes at vinde i 19 stater samt i Washington DC. Totalt er Republikanerne favorit til at ende I det Hvide hus til odds 1.57, mens Demokraterne står til odds 2.25. Ladbrokes forudser at det amerikanske præsidentvalg 2004 vil blive det mest spillede præsidentvalg nogensinde med en samlet spilleomsætning på over 50 millioner DKK på verdensplan.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler: "Ladbrokes odds ligger op til en sejr til George W Bush, men efter den sidste TV debat mellem de 2 præsidentkandidater har vi modtaget mange spil på Kerry, og er derfor blevet tvunget til at sætte oddset ned på at Kerry bliver USA’s næste præsident fra odds 2.37 til 2.25"

Richardt Funch fortsætter "Vi har set et relativt klart mønster i de spil vi har modtaget igennem de sidste måneder. Der blev spillet mest på Bush efter begge partikongresser, mens der pludseligt blev spillet meget på Kerry efter de 3 direkte TV transmitterede debatter. Tilbage i starten af september havde vi begge kandidater til odds 1.83 - på det tidspunkt så det meget lige ud.

Demokraterne har på intet tidspunkt været favoritter til at vinde, men I øjeblikket modtager vi altså flest spil på John Kerry.

"Det største spil vi har modtaget er på 660.000 DKK fra en mand I Canada, som har spillet på George W Bush til odds 1.72 tilbage i juni måned. Han får altså udbetalt ca. 1.135.200 millioner DKK hvis Bush genvælges til præsident”

Hvem vinder?
Odds 1,57 - REPUBLIKANERNE - GEORGE W BUSH
Odds 2,25 - DEMOKRATERNE - JOHN KERRY

HVEM VINDER I STATERNE OG WASHINGTON DC (udvalgte odds)
Bush Kerry
Florida - Bush: 1,61 / Kerry: 2,20
Maryland - Bush: 9,00 / Kerry: 1,04
Michigan - Bush: 3,75 / Kerry: 1,25
Ohio - Bush: 1,57 / Kerry: 2,25
Pennsylvania - Bush: 3,25 / Kerry: 1,33
Virginia - Bush: 1,01 / Kerry: 17,00

Der modtages ikke spil på følgende stater idet de betragtes som sikre sejr for henholdsvis Bush og Kerry:

Republikanske "sikre" (18): Alabama, Alaska, Georgia, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Montana, Nebraska, N.Dakota, Oklahoma, S.Carolina, S.Dakota, Texas, Utah, Wyoming.

Demokratiske "sikre" (10): California, Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Massachusetts, New York, Rhode Island, Vermont, Washington DC.

Alle oddsene på det amerikanske præsidentvalg kan findes hos Ladbrokes under "Specielle".