Sponsoreret indhold fra NordicBet

Claus Meyer og den øvrige ledelse i Nykøbing FC offentliggjorde i weekenden en ambition om, at holdet skal være i Superligaen senest i 2020. Spilleselskabet NordicBet betaler pengene fem gange igen, hvis lollikkerne når målet.

Claus Meyer har efterhånden gjort det til en vane at lancere storstilede projekter. Men i modsætning til mange andre, så lykkes kokken fra Lolland-Falster oftest med sine forehavender. Det seneste af slagsen blev lanceret i weekenden, hvor Meyer sammen med den tidligere professionelle fodboldsspiller Claus Jensen annoncerede, at fodboldklubben Nykøbing FC i 2. division skal være i Superligaen senest i 2020.

Og hos NordicBet giver man nu spillefuglene muligheden for indirekte at hoppe med i Claus Meyers investering. Her kan man nemlig få pengene fem gange igen, hvis klubben indfrier målsætningen.

"Claus Meyer har ikke særlig meget erfaring fra sportsverdenen, men man må respektere hans historik inden for iværksætteri og forretningsudvikling. Her er han jo nærmest verdensmester. Derudover har han de finansielle midler til at sætte handling bag ordene i Nykøbing FC. Så selvom det er et vanvittig ambitiøst projekt, holder vi oddsene nede på fem gange pengene på, at det lykkes", sigerNordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Nykøbing FC er i øjeblikket placeret på en syvendeplads i 2. Division Øst med 22 point op til FC Helsingør på førstepladsen.

Har Nykøbing FC sikret sig oprykning til Superligaen senest år 2020?
JA 5,00

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil