Alt - bortset fra bronzemedaljen - er så godt som på plads, men der er alligevel pæn værdi i flere af kampene, når SAS Ligaen søndag kl. 15 runder sæsonen 04/05 af med 33. og sidste spillerunde.

Brøndby har for længst taget mesterskabet, og meget peger på, at FCK snupper sølvet og den dertil hørende UEFA Cup-plads - i hvert fald kan kun et københavnsk nederlag til nedrykkede Herfølge ændre på dét udfald.

Pokalturneringens UEFA-plads går til FCM Midtjylland, der jo tabte finalen til Brøndby. Og den ekstra UEFA-plads, som Danmark har fået via fairplay-konkurrencen, går til Esbjerg - medmindre klubben går amok i gule og røde kort i udekampen mod Randers.

De fire Royal League-deltagere er også fundet: Brøndby, FCK, FC Midtjylland og AaB - Esbjerg på femtepladsen kan nemlig ikke nå op til den førende kvartet.

Endelig er Herfølge og Randers dømt til nedrykning til 1. division - mens FC Nordjylland kan glæde sig over, at en god sæsonafslutning førte til frelse. Klubben møder i sidste runde Brøndby - med andre et møde mellem to hold, der begge har noget at fejre, hvilket burde borge for en seværdig kamp.

Eneste tvivlsspørgsmål


Det eneste vi mangler at få svar på, er: Hvem tager bronze - FC Midtjylland eller AaB?

Netop disse to klubber mødes meget passende i sidste spillerunde. Det jyske storopgør udspilles i SAS Arena, hvor FCM ud over hjemmebanefordelen har fordel af 1 point-føringen i forhold til AaB, der med andre ord SKAL vinde for at få bronze.

Der udkæmpes også to andre rent jyske dueller, Silkeborg-Viborg og Randers-Esbjerg - og disse kampe udgør sammen med OB-AGF de oddsmæssigt mest interessante SAS-opgør denne søndag. Randers må undvære førstemålmand Martin S. Jensen, mens AGF sandsynligvis sparer en række stamspillere med småskader. Det ligner sejre til henholdsvis Esbjerg og OB. Det ligger også umiddelbart til sejr til Silkeborg, men her bliver kampen sandsynligvis mere lige, og krydset er nok det bedste valuebet.

Læs BetXperts SAS-analyser hér: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/