Det har været en lang og hård vinter, men nu kan foråret endelig anes. Jep, der er stadig møgkoldt, men snuser man ind, kan man næsten lugte det: Det grønne græs og tribunernes dunst af røde pølser, fadøl og urin... Foråret har mange associationer, ikke alle er lige lækre, men skidt nu med det.

På lørdag sker nemlig noget, som vi har ventet på med stor længsel: SAS Ligaen går i gang med forårssæsonen!

Brøndby ligger i spidsen med hele 10 point ned til FC Midtjylland på andenpladsen og - nok endnu vigtigere - 16 point ned til FCK på femtepladsen. Mesterskabsmæssigt er der med andre ord ikke så meget at rafle om (selv om man aldrig skal sige aldrig...), men som vores SAS-eksperter Rasmus B. Olesen og Anders Kristensen gør opmærksom på: Der er altså stadig 11 pladser, der skal fordeles.

Derfor har Rasmus og Anders sat sig ned og gennemgået hvert hold. De har vurderet spillerhandlerne og potentialet - og draget nogle interessante konklusioner. Hvordan kommer det til at gå - og hvorfor? Læs SAS-eksperternes imponerende optakt, som findes i vores tema-sektion (i menuen, tryk på "Fokus" og "Temaer og optakter"). Genvej: http://www.betxpert.com/themes/item.asp?id=25

Efter at have læst optakten, er det oplagt at kigge forbi BetXperts side for SAS Ligaen, hvor man finder eksperternes analyser. Lige nu er der forslag til følgende langtidsvæddemål: Hvem lander øverst i tabellen, Randers eller Herfølge? Og hvem bliver topscorer i SAS-ligaen? Analyser af weekendens kampe er også så småt på vej:
http://www.betxpert.com/ekspert/dan/