Lørdag byder de danske SAS Liga spillere op til sidste dans i sæsonen 2007/08. Mesterskabet er placeret sikkert i Aalborg, og Viborg og Lyngby er dømt til nedrykning, men kampen om sølvet er stadig åben, med FC Midtjylland og FC København som bejlere.

Midtjyderne, der skal en tur til Farum Park lørdag, er i pole position med et forspring på 2 points ned til københavnerne, men pga. dårligere målscore er sejr påkrævet til Midtjylland, hvis FC København - som forventet - vinder hjemme over Lyngby.

Konkurrence: Ram weekendens højeste odds og vind
I forbindelse med weekendens afsluttende runde, har vi i samarbejde med Wauwbet arrangeret en konkurrence med 3.000 kr. på højkant.

Konkurrencen går i sin enkelthed ud på at ramme weekendens højeste vinder-odds med udgangspunkt i de 6 SAS Liga kampe. Det er helt op til én selv hvor mange kampe man tager med i sit spil - eneste krav er at alle kampene skal "gå hjem" før man kan komme i betragtning til præmierne. Misser man bare én kamp, er man ude.

Konkurrencen tager udgangspunkt i Wauwbets flotte odds (alle 6 SAS Liga kampe har en teoretiske tilbagebetaling på hele 94,8%, mens markedssnittet ligger lige under 92%), og mon ikke man bør gøre sig selv den "tjeneste" at sørge for at få spillet bare en lille slat penge på sit konkurrence-spil, så der også er lidt god mønt at hente når spillet går hjem?

Deltag i konkurrencen på http://www.betxpert.com/competitions/sas

Kampen om æren
Lørdagens helt store fokus vil således være rettet mod sølvkampen i Parken og i Farum Park, men selvom der i lørdagens øvrige 4 kampe ikke er meget mere end prestige på spil, er der immervæk en håndfuld hold der stadig kan forbedre deres placering.

Randers, Brøndby, Nordsjælland og Esbjerg kan alle blive alt mellem nr. 6 og 9, mens Lyngby med en chok-sejr i Parken kan overlade sidstepladsen til Viborg. I Randers tager hjemmeholdet imod Brøndby, i hvad der må betegnes som et direkte opgør om at slutte i ligaens øverste halvdel, hvilket godt kan give en særdeles underholdende kamp.

Ekspert- og brugertips
I skrivende stund er vores SAS Liga eksperter, Mathias Sommer og Peter Ager Kristensen ikke ude med analyser til kampene endnu, men hold øje med SAS Liga ekspert-siden frem mod kampstart lørdag kl. 15:00.

Indtil da kan man også slå et slag forbi vores brugertips-sektion, hvor brugerne Xau og Tytteboevs har kigget nærmere på de to opgør i sølvkampen FC København-Lyngby og FC Nordsjælland-FC Midtjylland.