Tipning er ikke nemt; ind i mellem er det faktisk uhyggeligt svært at ramme. Det så man tydeligt i BetXperts SAS Liga-konkurrence der blev afholdt i weekenden i anledning af forårssæson-premieren. En blanding af overraskende udfald i flere af kampene og over-optimistiske satsninger fra langt de fleste deltagere betød at kun EEN ud af 496 håbefulde formåede at få overskud: ”stepp” imponerede ved at ramme skyhøje odds 126.

Det var en sand massakre. Ikke færre end 489 deltagere kiksede i forsøget på at ramme det højeste odds i konkurrencen hvor bare ét forkert tegn betød en fejlslagen kupon og dermed tab af den fiktive indsats.

Tilbage var så seks deltagere der ved helt at undlade at sætte tegn landede på odds 1,0. Og fire af disse lurepassere nød godt af det store flertals underskudsspil – sammen med den suveræne vinder placerede de sig nemlig på konkurrencens fem øverste pladser og snuppede de præmier, bookmakeren Betway havde sponsoreret.

Forsigtighed er en dyd

Konkurrencens forløb er et ekstremt eksempel på at det godt kan betale sig at være forsigtig når man tipper. Jo flere kampe, jo højere odds – men risikoen stiger også. Når lurepasserne kunne placere sig så højt, hvilket trods alt hører til sjældenhederne, skyldes det at for mange deltagere oversatsede og liiiige tog en kamp for meget på deres kupon.

Overraskelser i Odense, Aalborg og Midtjylland

Den primære årsag til den pudsige konkurrence-situation skal naturligvis findes i forårssæson-premierens overraskende resultater. At Brøndby hjemme vandt 2-0 over FCN var intet chok, ej heller at Esbjerg og FCK delte point i Vestjylland eller at Horsens trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Silkeborg. Men at OB tabte hjemme til Randers, at AaB blev slået af Viborg og at Vejle fik uafgjort hos FCM – dét var ventet af de færreste.

Konkurrencens vinder, stepp, fik odds 126 ved at tippe:

FCM-Vejle X 4,60
Aab-Viborg 2 4,75
Esbjerg-FCK X 3,50
BIF-FCN 1 1,65

Se konkurrencens slutstilling hér: http://www.betxpert.com/competitions/sas/

Alle præmievindere kontaktes af BetXpert.

Ekstrapræmien på 1.000 DKK
Betway arbejder i skrivende stund på at få gennemført lodtrækningen om de ekstra 1.000 kr., og vi vender tilbage med en annoncering af vinderen så snart lodtrækningen har fundet sted.

Ekstrapræmien på 1.000 kr. trækkes blandt alle der i konkurrence-perioden (tirsdag aften til lørdag eftermiddag), har oprettet en konto hos Betway og aktiveret denne via et spil på minimum 20 kr.