Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste ekspertpanel og få dine guldkorn ud til tusindvis af mennesker? Så har du chancen nu.

Du skal være en god formidler, du skal have special-indsigt i en sportsgren eller en liga – og du skal kunne tæve bookmakerens oddssætter! Så simpelt – og så svært – er det...

Lige nu søger vi eksperter til en række fodboldligaer; ud over SAS Ligaen drejer sig om så prominente rækker som Serie A og Bundesligaen - og såmænd også nogle ligaer der ofte gemmer på en del fiduser, såsom den østrigske eller den græske...

Eller var ishockey noget? Vi mangler en ekstra ekspert til den svenske Elitserie.

Har du tjek på den amerikanske form for rundbold, skal du endelig heller ikke holde dig tilbage: Vi søger med lys og lygte en MLB-mand!

Og til en anden ærke-amerikansk sportsgren: Vi leder efter en co-ekspert til NBA-mand Christer Godt Jørgensen.

Og så er vi meget interesserede i at få fat i en co-ekspert til cykelmand Thomas Foged Thomsen. Tour de France er overstået - men Vueltaen er i fuld gang, og diverse andre løb følger... Har du tjek på bjerggeder, tempospecialister og sprinterkonger - så meld dig til BetXpert!

Vi søger eksperter til


SAS Ligaen
England, The Championship
England, League One
Italien, Serie A
Tyskland, 1. Bundesliga
Danmark, 2. division
Sverige, Superettan
Belgien, Jupiler League
Portugal, Super Liga
Grækenland, 1. division
Østrig, Bundesligaen

Cykling
NBA
MLB
Elitserien (svensk ishockey)


Sådan bliver du ekspert


For at blive ekspert skal man igennem en kvalifikation, hvor man skal demonstrere følgende:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Her skal man i et eller andet omfang kunne læse sproget, så man kan researche på diverse klub-hjemmesider og lokale netaviser.
2)Træfsikkerhed: Man skal groft sagt kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.
3)At man kan skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc.
4)At man har indsigt i eller forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc...
5)At man er bedre end eventuelle andre aspiranter

Som gengæld for din kompetence kan vi tilbyde dig medlemsskab af Danmarks største og bedste ekspertpanel, mulighed for at få din viden ud til tusindvis af mennesker – samt præmier, hvis du er god.

Kast et blik på vores kvalifikationsside: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og send så en mail til [email protected] – hvor du skriver, hvilken liga/sportsgren du er interesseret i, og hvorfor netop DU skal være den næste ekspert hos BetXpert!