Højtiden er over os, og julefreden sænker sig langsomt over det meste af sportsverdenen, med relativt begrænset spille-udbud de kommende dage.

Vi bringer derfor et overblik over hvad der rører sig i sportens verden frem til nytår, og benytter lejligheden til at ønske alle brugere af BetXpert en rigtig god jul!

Sport resten af året
Fredag d. 23. december er sidste dag hvor der spilles fodbold i den ganske verden, inden "de skøre englændere" mandag (2. juledag) følger traditionen op og tager hul på et juleprogram der byder på 4 spillerunder på 8 dage, hvoraf de tre afvikles på denne side af nytår!

Udover monster-programmet i England, er der også fuldt program i Holland og Skotland 2. juledag, samt i weekenden 30-31. december. Alle øvrige fodboldligaer er i noget nær dvaletilstand indtil det nye år oprinder.

Bortset fra ovenstående sporadiske fodbold-program, er det primært indendørs der er aktivitet mellem jul og nytår.

På ishockey-banerne afvikler NHL kampe alle nætter (dansk tid) pånær natten til 1. juledag og natten til 2. juledag. De danske ishockey-arenaer bliver også betrådt to gange i juledagene; d. 27. og d. 30, ligesom også den svenske afvikler to spillerunder (d. 27-28. og 29-30.). Også i Tyskland, Tjekkiet, Rusland mv. er der fuld knald på pucken mellem jul og nytår.

Og nu vi er ved ishockey, skal Spengler Cup også lige nævnes: Mellem jul og nytår mødes fem af verdens bedste klubhold i verdens ældste igangværende turnering i Davos i Schweiz. Viasat Sport 1 sender direkte hver eftermiddag kl. 14.55 og aften kl. 20.10.

I den amerikanske basketball-liga, NBA, er der fuldt knald på bolden alle dage, og endelig afvikles der fuldt program i NFL , med størstedelen af kampene lige midt i juleanden d. 24., samt en enkelt kamp 1. juledag, samt natten til 2. juledag.

Hvis man synes der er langt mellem kamp-udbuddet frem til nytår, ser man altså helt rigtigt - det bliver en noget spag affære at finde et par kampe at krydre julehyggen med, men de er der. Og på http://www.betxpert.com/ekspert skal vi nok prøve at følge trop med analyser til de kampe der er interessante spilobjekter, men vi håber at I har forståelse for at eksperter (for det meste) også er almindelige dødelige der fejrer jul, og derfor nok ikke kan køre samme kadence på analyserne som normalt.

GOD JUL!