Odds 3,4. Odds 4,0. Odds 3,25. Odds 3,71. Odds 3,23.

De høje odds stod i kø for at gå hjem søndag hvor BetXperts ekspertpanel scorede sig en tilbagebetaling på 158% (for 17 spil hvoraf 10 ramte plet).

Blandt de velbetalte tip var et sats på at Inzaghi ville score i Milan-Inter; og det gjorde den rutinerede ræv med et iskoldt hovedstød. Til odds 3,4. Endnu mere gav Bodø/Glimts udesejr over Strømsgodset: Odds 4,0. Og det var endda et asian-spil hvor uafgjort ville have givet indsatsen tilbage. Uafgjort kunne det i øvrigt nemt være blevet, for kort før tid udlignede Strømsgodsets danske angriber David Nielsen udeholdets 0-1-føring. Men heldigvis scorede Bodø så igen i overtiden, og BetXpert (og Dagens Fidus) fik fuldt udbytte af Cato Meijers fine tip.

BetXperts aktuelle ekspert-analyser kan ses via denne oversigt: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Oversigten er også at finde på forsiden, nedenunder nyhedssektionen og oven over forum-oversigten (og hvis man trykker på Brugertips-fanebladet, kan man se de aktuelle tip fra vores brugere).

Herunder følger et kig på ekspertpanelets fine indsats i 2008. Og artiklen slutter med information om hvad man skal gøre for at komme ind i panelet. Vi kan nemlig altid bruge flere dygtige eksperter.

Maj Du Søde Milde

BetXperts ekspertpanel havde i forvejen overskud i maj, men den saftige søndag fik det naturligvis til at stige pænt. Fem dage inde i måneden lyder tilbagebetalingen på 117%. 39 spil er blevet sat, 19 er gået hjem.

Majs foreløbige topscorere er Jens Bøye der har en hed affære (had/kærlighed) med den franske fodboldliga, Christian Brüggemann fra den engelske Championship (næstbedste fodboldrække), norske Cato Meijer og Martin K. Andersen fra 2. Bundesliga.

Nr 5 er vores bokseekspert Alexander Josiassen der forleden scorede odds 2,56 på Johny Jensens knockout-nederlag i Marseille.

Man kan se en liste over de seneste 30 dages bedste ekspert-indtjenere på forsiden; i øverste højre hjørne. Trykker man på linket nedenunder (”Måneds-statistik”) kan man se hvordan det går i den nuværende måned: http://www.betxpert.com/ekspert/stats_month.asp

Derfra kan man trykke sig videre til de forrige måneder, og man kan klikke sig ind på en konkret ekspertside.

2008: BetXpert ruller derudad

Den foreløbige succes i maj måned følger tråden fra årets første måneder. Efter en tung december (med en tilbagebetaling på 99% var julemåneden et antiklimaks på et år der ellers gav et fint samlet overskud) har BetXperts ekspertpanel nemlig fået en flyvende start på 2008.

Den samlede tilbagebetaling for de godt og vel fire måneder lyder på 111%. Her følger et nærmere kig på hver måned:

Januar: Kong Vinter slår til

Januar: Tilbagebetaling på 118%. 216 tip hvoraf 122 gik hjem.

Meget passende for en klassisk vintermåned var ekspertpanelets overskuds-topscorer i januar Nicolai Kristensen, også kaldet Kong Vinter pga en imponerende næse for vintersportstip. Han satte 21 spil, ramte de 14 med et overskud på 10,5 enheder - og fik en tilbagebetaling på 150%.

Nr 2 på listen var Jens Bøye der åbenbart havde haft godt af en lang dykkerferie hen over jul og nytår. I hvert fald ramte han, da han kom hjem midt i måneden, 6 ud af 8 franske tip.

Derefter kom Premier Leagues Nicolaj Stage, tennisekspert David Stoltenborg og håndboldmand Nicolai Klausen. Og lige udenfor top5 havnede i øvrigt to andre vintersports-eksperter Rasmus B. Olesen og Mads Rasmussen.

Det stærke vinterteam findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

Vintersæsonen er slut, men man kan med fordel skrive sig på mailinglisten – så får man et praj når nye tip pibler frem i efteråret.

Februar: Torben tipper med tæft

Februar: Tilbagebetaling på 109%. 216 tip hvoraf 107 gik hjem.

I en måned med en række landskampe og opgør i de europæiske klubturneringer, snuppede Torben N. Sørensen en suveræn overskuds-førsteplads. Han satte 29 spil og ramte ikke færre end 22 af dem. Torben fik et overskud på 13,65 enheder (tilbagebetaling på 147%).

Torbens tip kan følges hér: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/

(Torben holder i øvrigt pause fra BetXpert frem til EM i juni – men så vender han også stærkt tilbage).

På de næste pladser kom Nicolaj Kristensen/Vintersport, Nicolai Klausen/Håndbold, Nicolaj Stage/Premier League samt Lars Hellegaard/Serie A.

Der var altså tre gengangere fra januar. Lige udenfor top5 lå de to fodbold-skotter Mikkel Pedersen (Premier League) og Jonas Germannsen (lavere rækker). Og så Frank Pilantra, også med et nydelige overskud – og ham kommer I til at høre meget mere om i de næste måneder...

Marts: Engelsk bold

Marts: Tilbagebetaling på 115%. 281 tip hvoraf 144 gik hjem.

Listens overskuds-duks var denne gang Anders Jørgensen fra den engelske League 2 (fjerdebedste fodboldrække). Han ramte 17 ud af 25 tip, fik et overskud på 15,63 enheder (tilbagebetaling på 163%).

Anders’ L2-tip kan følges hér: http://www.betxpert.com/ekspert/eng3/

På de næste pladser fulgte tenniseksperten Martin P. Andersen og Nicolaj Stage – denne gang som Champions League-mand, som Premier League-ekspert fik han dog også fint overskud (niendeplads).

De sidste to i top5 var SAS Liga-eksperten Mathias Sommer samt vintersportsmanden Mads Rasmussen der dermed fik rundet vintersæsonen godt af.

Og nr 6 blev Frank Pilantra. Og NU kommer vi for alvor til ham.

April: Sydamerikansk opvisning af Frank P.

April: Tilbagebetaling på 105%. 276 tip hvoraf 131 gik hjem.

Efter et par måneder med nydelige overskud og solide top10-placeringer trådte Frank Pilantra for alvor i karakter i april. Frank bor i Brasilien og har hoved-fokus på den brasilianske fodboldliga, men holder også øje med Copa Libertadores, den sydamerikanske udgave af Champions League, og med den argentinske liga. Disse tip lægges i ”Andre Ligaer”.

I april landede Frank på overskuds-listens syvendeplads med sine brasilianske tip. Og det var jo ganske godt. Men med sin indsats i ”Andre Ligaer” tog han en suveræn førsteplads. Han ramte 14 ud af 17 tip og fik et overskud på 11,82 enheder (tilbagebetaling på 170%).

Franks brasilianske tip kan følges hér: http://www.betxpert.com/ekspert/bra/

Og hans ”Andre” tip hér: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/

Nr 2 i april blev John Hansen der har fået en flot start på den nye Allsvenskan-sæson. Og på de næste pladser kom David Stoltenborg/Tennis, Jens Bøye/Champions League samt Jeppe Johansen/NHL.

Statistik for ekspertpanelet

BetXpert har godt og vel 40 eksperter tilknyttet. De dækker alt muligt – fodbold, håndbold, svømning, boksning, snooker, speedway, vintersport, golf, tennis, ishockey, trav... – og kommer løbende med tip der gratis stilles til rådighed for vores læsere.

På denne side kan man se en liste over de områder vi dækker – og man kan trykke sig videre til de enkelte ekspertsider: http://www.betxpert.com/ekspert/

På samme side kan man se BetXperts samlede tilbagebetaling. Man kan også finde siden ved at gå op i den vandrette menu: Analyser/Tips -> Ekspertpanelet.

Ønsker man at se en mere specifik statistik for ekspertpanelet, kan man tilgå måneds-oversigten hér: http://www.betxpert.com/ekspert/stats_month.asp

Den viser ekspertpanelets samlede præstation i den pågældende måned – opgjort i balance, tilbagebetaling og hitrate – og viser også den enkelte eksperts indsats. Man kan så gå tilbage og se hvordan det er gået i de foregående måneder – helt tilbage til 2004 (statistikken er dog først person-konkret fra 2005).

På hver enkelt ekspertside (tilgås enten fra de to nævnte sider eller fra forsiden; en rullegardins-menu, "Ekspertpanelet", findes til højre på siden) kan man dykke endnu længere ned i den enkelte eksperts præstationer.

Gå ind på ekspertsiden og tryk på ”Udvidet Statistik” under ekspertens navn og hans statistik-resumé. I Udvidet Statistik kan man se nøjagtigt hvordan det er gået i de enkelte måneder og år, og man kan se hvilke odds han typisk rammer, og hvilke han misser.

Tjek blandt andet hans gennemsnitlige betvalue. Den bør ikke ligge over tilbagebetalingen. Gør den det, er hans chancevurderinger for optimistiske, og man skal derfor være forsigtig når man følger hans tip.

Eksperter søges

Vi har mange dygtige eksperter, men kan altid bruge flere. Der er områder som i høj grad mangler dækning. Især:

Bundesligaen
Cykling
NBA
MLB
NFL
Dansk 2. division, engelsk League 1, Holland, Belgien, Tyrkiet, Schweiz

Og vi ville gerne have flere folk til Premier League, Serie A, Primera... Vi har en ekspert på hver af disse store ligaer, men der spilles mange vigtige kampe, og der er plads til flere eksperter.

Desuden er ingen fredet: Hvis du kan gøre det bedre end en nuværende ekspert, har du mulighed for at vippe ham af pinden.

Hvis du har forstand på noget, som vi normalt ikke dækker, skal du heller ikke holde dig tilbage; hvis det kan oddses på, så er vi interesserede.

Så kom frisk!

Læs denne artikel: http://www.betxpert.com/artikel/avanceret-legeplads-til-tippere