Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Jakob Fuglsang skal køre Tour de France i 2018 som kaptajn for Astana. Det fortalte holdets manager Dimitri Fofonov til Ekstra Bladet onsdag.

Dermed får den danske rytter mulighed for revanche for dette års tur, hvor han måtte udgå efter et styrt.

Hos Danske Spil* har de allerede sat odds på næste års Tour, og det er med Jakob Fuglsang et stykke fra favoritterne.

- Der er jo en del forbehold, når man laver odds på Touren så tidligt. Dels ved vi ikke, hvem der stiller op, og vi mangler også at se ruten endnu, starter Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Men vi kan stadig konstatere, at Jakob Fuglsang kommer til at bygge sin sæson op omkring Touren. Det gjorde han også i år, og det så jo rigtig godt ud indtil styrtet.

- Rammer han sit niveau, så har han gode chancer, men man kan bare ikke se bort fra ryttere, som har vundet Grand Tours og har præsteret på et højt niveau over tre uger, når man udpeger favoritter. Derfor er ryttere som eksempelvis Froome, Porte, Landa, Nibali, Bardet, Quintana og Dumoulin større favoritter end Fuglsang. Lige nu i hvert fald, siger Jeppe Helbo.

Hvis man allerede nu sidder med en god fornemmelse omkring Fuglsangs chancer i løbet næste år, kan man få odds 50,00 på danskeren som vinder af løbet.

En top tre-placering giver odds 12,00 lige nu, mens en top ti-placering, som Fuglsang jo allerede har præsteret i karrieren, står til odds 1,70.

En etapesejr til silkeborgenseren får man odds 4,00 på.

Tjek Danske Spils mange specials på Fuglsangs 2018-Tour lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/tour-de-france