Lørdag starter Superligaen igen efter vinterpausen med opgøret mellem Frem og FCK og søndag mødes resten af ligaens hold i en række spændende opgør, som vil give et fingerpeg om Brøndby er på vej mod endnu et mesterskab.

Hvis FCK skal blande sig i toppen skal Frem besejres og en sejr til Don Ø & co. giver i øjeblikket odds 1,61 hos verdens største spillebørs Betfair*. Søndagens absolutte topkamp finder sted på Brøndby Stadion hvor Esbjerg kommer på besøg, hjemmeholdet giver i øjeblikket odds 1,84 hvorimod Esbjerg udbetaler odds 4,5.

AB som er i store økonomiske vanskeligheder får Herfølge på besøg og skal klubben gøre sig nogen som helst forhåbninger om også at være i Superligaen i næste sæson så skal kampen vindes. En AB sejr betaler odds
2,64 og en sejr til Herfølge handles til odds 2,62 hos Betfair*. Skulle kampen ende uafgjort giver dette i skrivende stund odds 3,25

I det nordjyske mødes AGF og AAB i hvad der på papiret ligner en lige kamp, hjemmeholdet giver odds 2,48 og gæsterne fra AAB udbetaler odds 2,80. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,4.

Den "grå ræv med de hvide sokker" Christian Andersen er med sit mandskab i Viborg og skulle FC Nordsjælland vende snuden mod Farum med en sejr i bagagen giver dette odds 3,3 hos Betfair*.