En skidt start blev til en sprudlende fortsættelse og en hæsblæsende afslutning i den forgangne uges OddsXpert-konkurrence. Deltageren ved navn "humle" lagde ud med to missere, men ramte så odds 5, odds 4 og odds 7.

Lørdag kom der slinger i valsen med en forbier, men humle sluttede ugen af med odds 5,2 for Brightons søndags-udesejr over Southampton, og den samlede pointsum på 14,2 var nok til at tage førstepladsen.

Pudsigt nok var humles tre forbiere alle forsøg på at ramme lavere odds end fuldtræfferne. Jo mere han satsede, jo bedre ramte han...

Førstepræmien består i 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

På andenpladsen kom "jens bets" (12,95 point) der belønnes med 300 kr. Han sluttede også ugen af med odds 5,2 for Brighton-sejren og sneg sig dermed lige præcis forbi nr 3 der landede på 12,9 point.

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.