Sponsoreret indhold fra Betsafe

James Harden fra Houston Rockets har hele sæsonen ligget øverst på NBA's topscorerliste, men i den seneste måned har han måttet se sig overhalet af sin tidligere holdkammerat Russell Westbrook fra Oklahoma City Thunder. Betsafe vurderer, at Westbrook holder listens førsteplads og snupper årets topscorertitel.

Russell Westbrooks sæson har budt på både op- og nedture. En brækket hånd holdt ham fra banen i grundspillets første måneder, men siden da har Westbrook leveret spil i verdensklasse, og Oklahoma City Thunder kan takke ham for, at holdet stadig er med i kampen om slutspilspladserne. Oklahoma-mandskabets omdrejningspunkt fører lige nu topscorerlisten, og Betsafe kan ikke se denne position blive truet i grundspillets sidste kampe. Bookmakeren betaler blot pengene 1,60 gange igen, hvis Russell Westbrook slutter sæsonen med det højeste pointgennemsnit af alle spillere.

"Russell Westbrook har i denne sæson vist, at han sagtens kan bære holdet i Oklahoma City. Den stærke point guard har ellers længe stået i skyggen holdkammeraten Kevin Durant, men skader har holdt den regerende MVP fra megen spilletid i denne sæson, og i hans fravær har Russell Westbrook strålet. Oklahoma City kæmper lige nu om et af de yderste mandater til slutspillet, og hvis det skal lykkes dem at komme med i det fine selskab, skal Westbrook fortsætte med at score point i massevis. Det tror vi han gør, hvilket efter al sandsynlighed vil sikre ham topscorerlistens førsteplads," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

TV2 Sport viser på søndag Betsafes to favoritter til topscorertitlen. Først tager Russell Westbrook og Oklahoma City imod Chicago Bulls, hvorefter førsteudfordreren til det individuelle pointtrofæ, James Harden, og Houston Rockets kommer på besøg hos Los Angeles Clippers i aftenens sene kamp.

Hvem slutter med det højeste pointgennemsnit i NBA's grundspil 2014/15?

Russell Westbrook: odds 1.60

James Harden: odds 2.20

LeBron James: odds 10.00

Stephen Curry: odds 21.00

Anthony Davis: odds 110.00Find spilet på Betsafe under Basketball - NBA - NBA Player Props