Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder odds 7 for sejr til Danmark i tirsdagens træningskamp i Rumænien - og pengene tilbage hvis spillet kikser.

I fredags vandt Danmark flot i Serbien. Kan Morten Olsens drenge også vinde i Rumænien?
  

Sats på Danmark til det nuværende odds (3,25) hos Betfair Sportsbook*. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 7,0 i form af et freebet-beløb. Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderer Betfair Sportsbook* din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP336 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på dansk sejr til de nuværende odds
  4. Nyd kampen Rumænien-Danmark vel vidende at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Rumænien-Danmark, fredag kl 20:45:

Rumænien Uafgjort Danmark
2,30 3,20 3,25

Eksempel: Du satser 100 kr på dansk sejr til odds 3,25. Hvis Danmark vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 225 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 375 kr. Hvis Danmark IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus (freebet på 1000 kr).