Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FCK, Brøndby, Lyngby og FCM. Det er de fire danske klubber, der har mulighed for at spille sig i et europæisk gruppespil i sæsonen 17/18.

Chancerne for, at holdene ender i et gruppespil er dog – ifølge Danske Spil* – ganske små.

Størst chance ser Danske Spil* hos FCK, som spiludbyderen siger følgende om:

- FCK er det bedste bud, tror vi. De skal ”bare” i playoff-runden i CL, og så er som minimum sikret en plads i Europa League-gruppespillet. Den mulighed har de øvrige hold af gode grunde ikke.

- Derudover har FCK efterhånden stor europæisk erfaring, mens Brøndby, FCM og Lyngby ikke helt har det i samme grad. Vi har odds 2,35 på, at FCK kommer i Champions Leagues gruppespil, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 4,00 på, at Brøndby kommer i Europa League-gruppespillet. Oddset på FC Midtjylland og Lyngby til at gøre det samme er henholdsvis 5,60 og 9,00.

- De tre hold kommer til at kæmpe mod bedre hold, hvis de kommer langt i kvalifikationen. Vi tror ikke, at de kommer hele vejen igennem til gruppespillet, siger Peter Emmike.

Man kan også spille på, hvor mange danske hold der i alt ender i et gruppespil. Her er det ifølge Danske spil* mest sandsynligt, at præcist ét dansk hold kommer i et gruppespil. Det får man odds 1,85 på.

Tjek Danske Spils odds på de danske hold i Europa: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league