Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter gårdagens nederlag til SønderjyskE er cheftræneren Niels Frederiksen fortid i Esbjerg. NordicBet mener, at den tidligere FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm er oplagt som afløser hos de blåhvide.

Efter fire spillerunder har Superligaen fået sin første trænerfyring. Sæsonstarten har bragt Esbjerg tre nederlag og blot en enkelt uafgjort, og nu har ledelsen taget konsekvensen af de skuffende resultater. Med fyringen af Niels Frederiksen skal klubben på trænerjagt, og hos NordicBet er der et par håndfulde spændende trænernavne med masser af Superliga-erfaring på listen over den kommende afløser. Kneben favorit er en af landets største trænerskikkelser i form af Glen Riddersholm. Bookmakeren betaler pengene 2,50 gange igen, hvis Riddersholm fremover skal lede de blåhvide tropper i det vestjyske.

"Esbjerg-holdets spil i sæsonstarten har været idéforladt, og pointene er udeblevet, og derfor kommer trænerfyringen af Niels Frederiksen heller ikke som en stor overraskelse. Vores bud er, at Esbjerg-direktøren allerede har fundet Glen Riddersholms telefonnummer frem i sin jagt på Frederiksens afløser. Riddersholm har jo et fantastisk CV fra sin tid i Midtjylland, og har udtalt, at han stadig brænder for trænergerningen. Medmindre han har is i maven og venter på et tilbud fra en af Skandinaviens helt store klubber, så ligner det perfekt match, at der nu pludselig er et ledigt trænersæde i hans gamle hjemby, hvor han vil kunne få friheden til at træne holdet på sine præmisser," siger Tonni Munk Jensen, som er oddssætter hosNordicBet

Den officielle udmelding fra Esbjerg lyder, at man nu starter en proces med henblik på ansættelsen af en ny cheftræner, og indtil da vil Michael Pedersen og Lars Lungi Sørensen have ansvaret for Superligamandskabet. Deres første udfordring er en tur til Farum i weekenden, hvor der venter et opgør med FC Nordsjælland.

Hvem bliver den næste permanente cheftræner i Esbjerg fB?
Glen Riddersholm 2.50
Peter Sørensen 3.20
Ove Pedersen 4.40
Lars Olsen 7.25
Jonas Dal 8.75
Henrik Pedersen 10.00
Michael Hansen 10.00
Nicolai Wael 15.00
Keld Bordinggard 20.00
Kasper Hjulmand 25.00
Auri Skarbalius 25.00
Kim Poulsen 25.00
Ove Christensen 30.00
Michael Schjønberg 30.00
John "Faxe" Jensen 70.00
David Nielsen 70.00

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil