Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

2015 har udviklet sig til et fantastisk sportsår for Danmark.

10 VM-medaljer i olympiske discipliner indtil videre i 2015 er en del af det flotte resultat fra de danske eliteudøvere på tærsklen til de olympiske lege i Rio de Janeiro 2016.

Derfor venter der en svær opgave for priskomiteen, når Årets Sportsnavn 2015 skal findes blandt de tre udvalgte kandidater. Og for Danske Spil* har opgaven at sætte odds på favoritterne også voldt en del hovedbrud.

- René Holten Poulsen har haft en forrygende sæson med to VM-guld i henholdsvis 500 meter og 1000 meter ener-kajak. I alt fem medaljer til EM og i 2015 kan René Holten Poulsen bryste sig af, og dermed bliver kajak-roeren ét af Danmarks allerstørste guldhåb til sommerens OL i Rio de Janeiro. Derfor holder vi René Holten Poulsen som favorit til at blive kåret som Årets Sportsnavn 2015, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

Men den bomstærke kajakroer kan ifølge Danske Spil* langt fra vide sig sikker på sejren. Orienteringsløberen Maja Alm ligner en endog meget stærk modkandidat til titlen.

- Maja Alm har haft en enestående sæson med hele tre verdensmesterskaber i orienteringsløb. Den danske orienteringsløber ryddede ganske enkelt præmiebordet ved VM i Skotland. VM-guldet kom i hus både på den individuelle sprintdistance, på sprintdistancen for mixhold samt på kvindernes stafet, hvilket er en unik præstation, fortæller Peter Emmike.

- Gående ind til et olympisk år forudser vi dog, at René Holtens præstationer vil vægte tungere end Maja Alms, da orienteringsløb ikke er på det olympiske program, siger Peter Emmike.

René Holten er favorit til Årets Sportsnavn 2015 i odds 1,75, mens Maja Alm følger lige efter som næstfavorit i odds 2,40. Jeanette Ottesen er den tredje kandidat, der ottedobler indskuddet på Oddset.

Spil med på Årets Sportsnavn 2015 fra Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/%C3%A5rets-sportsnavn

Årets Sportsnavn 2015:

René Holten Poulsen                                 odds 1,75

Maja Alm                                                 odds 2,40

Jeanette Ottesen                                      odds 8,00