EURO 2004 skaber for de fleste bookmakere den ene rekord efter den anden. Således også for NordicBet*, der forrige lørdag havde omsætningsrekord i sin to-årige historie på kampen Spanien-Rusland.

Rekorderne forsætter - i sidste uge var der omsætningsrekord på placerede bets og tilmed rekordantal placerede bets - hele 35.100 væddemål blev der spillet hos NordicBet* i forrige uge. Det betød en omsætningsfremgang i forhold til budgettet for sidste uge på 5,5 % og samtidigt betød det at man mere end en uge før juni måneds udløb er 9,75 % over budgetteret omsætning. Det har også betydet at man fik 375 nye kunder i sidste uge og over 500 nye kunder i ugen op til EURO 2004 opstarten i Portugal.

At NordicBet* ofte er ude med nogle af markedets højeste odds, fik spillerne kontant afregning for mandag aften i kampen Kroatien-England ved EURO 2004, hvor NordicBet* gav odds 2,15 for engelsk sejr - markedets højeste. NordicBet* gav også hele 1,90 på dansk sejr i EM-kampen mod Bulgarien - ligeledes markedets højeste.

Rygter går at det er umuligt at vinde penge på Casiono portalerne hos bookmakerne. Team NordicBet* fortæller: "Det er en skrøne og passer ganske enkelt ikke. Hos NordicBet* vandt en dygtig og heldig spiller i sidste uge 3.358 Euro efter tålmodigt spil hele ugen. 1644 runder gik spilleren på rouletten før han stoppede og hjemtog over 25.000 danske kr. i velfortjent gevinst. Tilmed hævede han også en pæn gevinst på EM-kampe hos NordicBet*".

I den kommende uge er der masser af spil som udbydes på NordicBet*:
- EM kvartfinaler fra Portugal.
- Wimbledon tennis kampe.
- Toto Cup fodboldkampe.