Februar var en kold fornøjelse udenfor, men varm her på BetXpert hvor eksperterne scorede 111%. Læs statusrapport fra analyse- og forumredaktør Jens Bøye der kan fortælle om positive tal og VM-eksperttjans her på sitet til navnkundige Mike Larsen.

I årets anden måned scorede 26 eksperttippere (15 med overskud) en samlet tilbagebetaling på 111% for 217 spilforslag der havde en gennemsnitlig betvalue på 109%. Dertil kom 54 info-analyser.

Til sammenligning havde vi i februar sidste år 250 eksperttip, leveret af 27 eksperter, men en mere ydmyg tilbagebetaling på 102% (og et trist spring op til snit-betvaluen på 107%).

Efter de to første måneder af 2018 (læs status for januar) står ekspertpanelet med et plus på 50,52 enheder, næsten lige så meget som vi nettede hele sidste år (56,09).

De fremmeste februar-eksperter

Den bedste indtjener i februar var eSports-eksperten Il_Falco der scorede et overskud på 8,82 enheder for sine 20 CounterStrike-tip. Fulgt af Jesper Carstens med overskud på 7,47 enheder for 11 futsal- og cykelspil, og Vinterkongen Nicolai Kristensen der noterede sig for et plus på 7,1 enheder for sine 41 tip hvoraf de 40 var fra OL i Sydkorea.


Kølige tip kom der også fra dansk ishockeyeksperten Andreas Møller med et plus på 3,36 for tre spil. Og på en fin femteplads kom såmænd Ulrik Ougaard, vores nye Superliga-ekspert der fik et overskud på 2,18 for to tip der begge gik hjem.

Hans tredje tip, 1. marts, gik i øvrigt også hjem. Et friskt spil på BIF-sejr hos FCM der skabte livlig debat i forum i slut-februar...

Brugere kunne også

Forum var i der i det hele taget fint februar-liv i. Trods farvel midt i måneden til aktive Aberdabei var der i alt 2.906 forumindlæg, skrevet af 260 bidragydere. I januar var der 308 bidragydere med i alt 2.254 indlæg.

Tak til brugerne for at gøre forum til et sted hvor viden udveksles på højt niveau. Vi har nogle særdeles kyndige bidragydere. Kyndige inden for matematik/statistik samt inden for de forskellige sportsgrene og hold. Uenighed er der naturligvis masser af – heldigvis. Og ind i mellem ryger der en finke (eller en albatros) af panden, men for det meste brydes meningerne på saglig og konstruktiv vis.

BetXperts brugertippere gjorde det også glimrende i februar. De havde åbnet det nye år med et temmelig grumt resultat – januar gav en tilbagebetaling på sølle 87% for 55 spilforslag - men efter årets anden måned, siger den samlede tilbagebetaling 100% for 141 tip.

Kig på marts

I ekspertpanelet mangler vi stadig at få sving i allround-fodboldmanden KingFed der blev hyret i start-februar, men mon ikke det snart sker, fx i forbindelse med returkampene i CL-ottendedelsfinalerne.

I afvigte måned fik vi heller ikke helt så meget sving i vores knaldygtige NHL-ekspert Kasper Berg som håbet. Efter en tiptynd afslutning på 2017 meldte han i slut-januar at han fremover ville komme med flere spilforslag. Der kom desværre kun tre. Der er dog håb endnu – vi arbejder på det.

NHL er nemlig stadig i fuld gang. Marts byder også fx på diverse forårs-cykelklassikere, sæsonstart i norsk fodbold samt slutspil i den bedste danske ishockeyrække.


Mike Larsen gør comeback på BetXpert

Apropos dansk ishockey har vi en god nyhed til vores læsere. Vores gamle ekspert udi dansk ishockey, Mike Larsen, er fortsat ude af stand til at forsyne os med tip fra sit mangeårige ressort, MEN han har indvilliget i at levere tip under VM i ishockey der spilles i Danmark 4.-20. maj.

Vi glæder os!