Trods tilstedeværelsen af nogle af verdens bedste spillere, formåede Real Madrid ikke at score i søndagens kamp mod Betis. 0-0 blev det, og med odds 4,5 for dét kryds snuppede "mc.city" førstepladsen i OddsXpert-konkurrencen i uge 11. 10,03 lød den samlede pointsum på - 1,48 foran nr. 2.

For sejren får "mc.city" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i marts

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "mc.city" også fornuftigt placeret, med en femteplads og 12,28 point. På førstepladsen med 14,27 ligger CyberDK, for anden uge i træk. Nr 2 er "michaelweis" der har 12,85 - og på tredjepladsen ligger "VIBORGFF" med 12,4. Men måneden er jo kun godt og vel halvvejs, og alt kan endnu ske.

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt grais og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...