I BetXperts optakt til Real Madrid – Manchester City får du odds og trupnyt. Læs desuden også ekspertudtalelser fra Paulo Chichon og Morten Olesen. 

Her får du BetXperts optakt med odds til Real Madrid – Manchester City. Englænderne vandt det første opgør med 4-3, hvorfor de har overhånden inden dette opgør. Men som bekendt skal man ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt; særligt ikke når modstanderen er Real Madrid. 

Under oddsene finder du ekspertudsagn fra Paulo Chichon og Morten Olesen – nærmere introduktion af begge herrer følger. 

Odds på Real Madrid – Manchester City

Her får du markedets bedste odds på Real Madrid – Manchester City. Champions League-kampen spilles ondsdag klokken 21.00 og kan føges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Real Madrid - Manchester City: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 3,35
Uafgjort 4,10
Manchester City 2,16
Odds på Real Madrid - Manchester City: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,51
Under 2,5 mål 2,68
Odds på Real Madrid - Manchester City: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,49
Nej 2,78
Odds på Real Madrid - Manchester City: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 4,35 ​​​​​​​
Manchester City 1,25

Odds på Real Madrid - Manchester City: målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,40 ​​​​​​​
Luka Modrić scorer 9,00 ​​​​​​​
Ferland Mendy scorer 26,00 ​​​​​​​
Gabriel Jesus scorer 3,10 ​​​​​​​
Kevin De Bruyne scorer 3,60 ​​​​​​​
João Cancelo scorer 13,00

OBS: Odds på Real Madrid – Manchester City er fra tirsdag den 3. maj klokken 13.56.

Selvom Real Madrid er på hjemmebane, kan vi så på bookmakernes odds, at Manchester City skal være favoritter; både til at vinde kampen såvel som til at gå videre. Bedste odds på en Real Madrid-sejr er således 3,35 hos LeoVegas*. Højeste odds på Manchester City er 2,16 hos Marathonbet. Er du mest til et kryds, bør du spille det til odds 4,10 hos bwin*

Paulo Chichon: ”De var spillet ud af banen”

For at tage temperaturen på Real Madrid har BetXpert været i kontakt med Paulo Augusto Chichon, ekspert i spansk fodbold samt vært på podcasten "Lyden af La Liga”. Han er ikke bleg for at erkende, at Real Madrid var i problemer i det første opgør.

Real Madrid tabte det første opgør med 3-4; hvad så du i den kamp, som gør, at du kan tro, at Real Madrid er stærke nok til at gå videre?

- Jeg så det, som jeg tror, de fleste så: et Real Madrid-hold, der var spillet ud af banen og alligevel får et flot resultat med hjem. Uanset hvor dårlige Real Madrid er på dagen, så har de simpelthen en række individualister og en historik i den her turnering, som giver dem en ekstra chance. Og den kan opstå pludseligt, selvom de har været i problemer i store dele af kampene. 

Og hvad så du omvendt, der gør, at du tænker, at City bliver for stor en mundfuld?

- Manchester City har en plan, et kollektiv og en spillestil, som kræver bolden, og som med stor energi vinder den tilbage. Hvis ikke Real Madrid får succes med at komme frem til afslutninger, kan de ikke klare kampens energiske præmis, uden i perioder at holde i bolden, og det får de svært ved, fordi Guardiola har instrueret sit hold i at genpresse så aggressivt. 

Duelspillet og kontranagreb kan være nøglerne for Real Madrid

Paulo Chichon har et bud på, hvordan Real Madrid får stækket Manchester City.

Real Madrid er piskede til at vinde; forventer du, at vi ser et afventende Madrid-hold, som vil vente på sin chance, eller vil de forsøge at overrumple City med fuld fart over feltet fra kampens begyndelse?

- Jeg tror ikke, at Real Madrid har kvaliteterne til at overfuse Manchester City i kampens indledning. Best case scenario for Carlo Ancelottis armeer må være at kunne hamle op med Manchester City og få sat et par fine afslutninger ind i første halvdel af første halvleg.

- Således vil madrilenerne signalere, at de ligesom i første opgør hele tiden lurer rundt om hjørnet. Kan Real Madrid sætte sig i duelspillet, eventuelt via en firemandsmidtbane, og slå et par farlige kontraangreb, kan det vise sig vitalt for deres muligheder for avancement til finalen.

Morten Olesen: ”Vi skal gøre, som vi plejer”

BetXpert har også været i kontakt med Morten Olesen, formand for Manchester City Scandinavian Supporters Club, som blandt andet hører til under Twitter-profilen CityFandk. Supporteren håber at se sit hold i en vanlig opstilling, uden der tages for meget hensyn til modstanderen.

Den første kamp endte med en sejr til City på 4-3. Hvordan forventer du, at englænderne griber denne kamp an fra begyndelsen? Afventende? Jagtende et hurtigt mål, der måske vil tage håbet fra Real Madrid?

- Det er helt umuligt at spå om, hvordan Guardiola vil gribe kampen an. Nu vil jeg ikke gå ind i diskussionen om, hvorvidt han "overtænker" ved de store kampe, men blot udtrykke et håb om, at City gør, som de plejer; nemlig at forsøge at være meget boldbesiddende med hurtige afleveringer. 

- Jeg håber også på en traditionel opstilling, der gerne inkluderer Kyle Walker. Hans hurtighed var savnet i det første opgør. 

”Det kan aldrig være en fiasko”

Det har været oppe at vende flere gange gennem årene, om det er en fiasko for henholdsvis Pep Guardiola og Manchester City, hvis ikke Champions League-trofæet hentes til den blå del af Manchester. Den snak giver Morten Olesen imidlertid ikke meget for. 

Hvor stor en fiasko vil det være for klubben og ikke mindst Pep Guardiola, hvis Champions League-trofæet glipper endnu en gang?

- Det er alle andre end Manchester City og deres fans, der er så kyniske at konkludere, at det ligefrem er ”en fiasko", hvis holdet ikke vinder Champions League. 

- Det er en svulstig og tankeløs retorik at bruge. I en turnering med så mange dygtige hold på så højt et niveau er det tilfældigheder og marginaler, der afgør, om man står med trofæet til sidst. 

Manchester City-manden vil gerne være med til at snakke om fiaskoer, hvis holdet ryger tidligt ud af turneringen eller ryger ud til et betydeligt mindre hold. Men at komme i en semifinale eller en finale kan aldrig være en fiasko, lyder vurderingen. 

Forventer en del mål igen

Vi fik hele syv mål i det første opgør. Så mange mål får vi næppe igen, men ifølge Morten Olesen kan det alligevel godt blive underholdende og målrigt. 

Når alt er talt sammen, forventer du så en målrig kamp igen, eller tror du mere på en målfattig affære?

- Citys stil er ikke at stille sig tilbage og forsvare. Jeg tror og håber på, at de vil gribe kampen an, som de plejer. Derfor tror jeg også på, at vi igen får en kamp på et højt offensivt niveau. Men det er svært at spå om. Jeg tror ikke på endnu en kamp med syv mål, men jeg har også svært ved at se kampen blive målfattig. 

- Jeg tror, at City skal score to-tre må for at kunne gå videre, for de forhindrer ikke Real Madrid i at komme på tavlen.

Real Madrid – Manchester City: trupnyt

Denne optakt til Real Madrid – Manchester City afsluttes med trupnyt og bud på startopstillinger.

Real Madrid
Carlo Ancelotti må klare sig uden Eden Hazard, mens David Alaba er tvivlsom.

Bud på Real Madrids startopstilling (4-3-3):
Courtois; Mendy, Nacho, Militão, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modrić; V. Júnior, Benzema, Valverde

Manchester City
Der er flere spillere hos Manchester City, som er rubricerede som tvivlsomme: Kyle Walker, Nathan Aké og John Stones. 

Bud på Manchester Citys startopstilling (4-3-3):
Ederson; Cancelo, Laporte, Dias, Walker; B. Silva, Rodri, Bruyne; Foden, Jesus, Mahrez​​​​​​​