Tirsdag aften er der returkamp på Estadio de la Cerámica i Villarreal, hvor de gulblusede får besøg af Liverpool i Champions League-semifinalen. BetXpert bringer her udvalgte odds på Villarreal - Liverpool.

Villarreal havde ikke meget at byde på offensivt i første semifinaleopgør på Anfield i sidste uge, hvor de tilsyneladende havde fundet inspiration i Atlético Madrids besøg på Etihad nogle uger forinden. Unai Emerys mandskab stod solidt defensivt i første halvleg og gik til pause med flotte 0-0, men efter pausen fik Liverpool hul på bylden og sikrede en komfortabel 2-0-sejr forud for tirsdagens returkamp.


Villarreal skal derfor diske op med en anden form for fodbold, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at havne i klubbens første Champions League-finale. De skal formentlig score minimum tre mål i opgøret for at kunne gå videre, da Liverpool bliver svære at holde på nul mål. 

Begge hold var i aktion i lørdags i deres respektive ligaer, og her sparede Unai Emery et hav af spillere i 1-2-udebanenederlaget mod Alaves. Villarreal ligger p.t. på 7.-pladsen i La Liga, hvilket giver adgang til Conference League-kvalifikationen i 22/23-sæsonen. 

Liverpool har langt mere på spil i Premier League, hvor de er i en tæt mesterskabsduel med Manchester City. I weekenden sejrede Klopps tropper med 0-1 ude mod Newcastle, og de lå faktisk kortvarigt nummer et. City udraderede dog Leeds i den sene lørdagskamp, og Pep Guardiolas tropper erobrede dermed førstepladsen tilbage med fire runder tilbage af Premier League-sæsonen. 

Svar rigtigt på seks CL-spørgsmål og vind 250.000 kroner hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret en konto 
  • Svar på de seks spørgsmål om Champions League
  • Hvis du formår at svare rigtigt på alle spørgsmålene, vinder du 250.000 kroner
  • Såfremt der er flere vindere, deles præmien ligeligt mellem disse
  • Det er gratis at deltage i Game of Champions, og alle med bopæl i Danmark kan deltage
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med konkurrencen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på Villarreal - Liverpool

Nedenfor kan du se de bedste Villarreal - Liverpool odds. Der er kampstart tirsdag klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. 

Villarreal - Liverpool odds: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 4,30
Liverpool 1,75
Villarreal - Liverpool odds: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,27
Odds på Villarreal - Liverpool: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,73
Nej 2,25
Odds på Villarreal - Liverpool: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,03
Villarreal 19,00
Villarreal - Liverpool: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,08
Arnaut Danjuma scorer 3,30
Virgil van Dijk scorer 9,00
Dani Parejo scorer 12,50
Pau Torres scorer 17,00

Odds på Villarreal - Liverpool er senest opdateret mandag den 2. maj klokken 12.05.

Spil på Villarreal - Liverpool hos Tipwin

Lige nu er der intet spilforslag på Villarreal - Liverpool her på BetXpert, men har du interesse i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her. Vores ekspertpanel er varme for tiden, og du kan her læse om ekspertpanelets april måned, som tipredaktør Frank Pilantra har set nærmere på. 

BetXperts fodboldekspert Fønix har dog en spiltanke til opgøret, og det lyder på få mål.

Under 2,5 mål i kampen: Odds 2,27 hos NordicBet*

Fønix siger følgende om sin spiltanke: "Jeg er lidt overrasket over, at oddset på under 2,5 mål er så højt. Jeg kan sagtens se et kampbillede a la det på Anfield med Liverpool i kvælende kontrol. Ja, Villarreal skal frem, men kan de det mod overmagten? Hvor kamplystne er Villarreal-spillerne, hvis Liverpool kommer foran 1- eller 2-0?"

Fønix: "Et tilfældigt mål kan sætte det i gang"

Fønix har ikke overraskende Liverpool som enorme favoritter til at gå videre, ligesom bookmakerne også har det, som det kan ses ovenfor. Man skal dog som bekendt aldrig sige aldrig i fodbold. En kliché, vi har hørt så ofte før. 

Villarreal havde ikke meget at byde på offensivt i første kamp, men de skal fremad, hvis de vil i klubbens første CL-finale. Kan du overhovedet se dem true Liverpool i tirsdagens returkamp?

- De færreste kunne forestille sig, at Villarreal kunne true Juventus og da slet ikke Bayern München. Villarreal-holdet er snu, og så stor er Liverpools føring jo ikke. Et enkelt tilfældigt mål kan sætte det hele i gang. Men Liverpool er jo med rette kæmpe favoritter som et af verdens allerbedste hold, fortæller Fønix.

Hvor kan Villarreal i dine øjne gøre ondt på Liverpool?

- Liverpool er så gearet til højoktan-fodbold, at det er uvant for dem at kontrollere en kamp hjem uden bolden i italiensk 90'er-stil. Og det skal de heller ikke forsøge på, for så er Villarreal jo gode på bolden og kan komme til en chance, siger Fønix og fortsætter:

- Ergo vil Liverpool jo presse på i en sådan grad, at de færreste kan følge med. Her vil Villarreal så forsøge at slå til på kontra. I den første kamp kom Villarreals vel nok bedste mulighed efter et hurtigt taget frispark. Og Virgil van Dijk fik også gult for at stoppe en omstilling. Men igen - mange har forsøgt lignende taktik uden held, lyder det fra Fønix.

Bud på startopstillinger

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Estupiñán - Chukwueze, Capoue, Parejo, Trigueros - Lo Celso - Danjuma

Liverpool: AlissonAlexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Mané, Díaz

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Hjemmeholdet er uden den tidligere Liverpool-spiller Alberto Moreno samt Yéremy Pino til returkampen, og de missede også begge kampen på Anfield i sidste uge. Derudover er Raúl Albiol, Francis Coquelin, Arnaut Danjuma og Gerard Moreno tvivlsomme.

Hos Liverpool er Roberto Firmino og Divock Origi tvivlsomme.