Her får du odds og trupnyt til Brøndbys vigtige Champions League-kvalifikationskamp mod RB Salzburg.  

RB Salzburg og Brøndby tørner tirsdag aften sammen i første af to Champions League-playoff-kampe. Her får du BetXperts optakt med odds og trupnyt til kampen. 

Som du kan læse nede i afsnittet om trupnyt, så er Brøndby atter hårdt decimerede grundet COVID-19-fravær. 

Odds på RB Salzburg – Brøndby IF: undertippet dansk hold

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på RB Salzburg – Brøndby IF. Champions League-kvalifikationsopgøret kan ses på TV3+ og Viaplay fra klokken 21.00. 

Odds på RB Salzburg - Brøndby IF (1X2) Højeste odds Bookmaker
RB Salzburg 1,20
Uafgjort 7,40
Brøndby IF 16,00
Asian handicap-odds på RB Salzburg - Brøndby IF Højeste odds Bookmaker
RB Salzburg (-2 Asian) 1,97
Brøndby IF (+2 Asian) 1,90
Over/under-odds på RB Salzburg - Brøndby IF Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,50
Under 2,5 mål 2,80
Over 3,5 mål 2,35
Under 3,5 mål 1,70
Begge hold scorer-odds til RB Salzburg - Brøndby IF Højeste odds Bookmaker
Ja 2,25
Nej 1,78
Odds på, hvem der går videre Højeste odds Bookmaker
RB Salzburg 1,16
Brøndby IF 5,50
Odds på målscorere i RB Salzburg - Brøndby IF Højeste odds Bookmaker
Karim Adeyemi scorer 2,05
Benjamin Sesko scorer 2,20
Michael Uhre scorer 4,90
Simon Hedlund scorer 6,10
Andrija Pavlovic scorer 6,10
Rasmus Nissen Kristensen scorer 7,65

OBS: Odds er fra mandag den 16. august klokken 13.20.
Målscorerodds er fra klokken 14.19.

Bookmakernes RB Salzburg – Brøndby IF odds er ikke til at tage fejl af: Østrigerne er store favoritter i opgøret. Højeste odds på hjemmeholdet er således 1,20 hos bet365*. Dette alt imens du kan score odds 16,00 på Brøndby hos Danske Spil* og odds 7,40 på krydset hos NordicBet*.

Som du kan læse længere nede i optakten, så har RB Salzburg muligvis lidt svært ved at åbne kompakte forsvar for tiden. Særligt når de er uden deres midtbanemand Zlatko Junuzović, hvilket de forventes at være igen her. 

Derfor kan der muligvis være fin fornuft og værdi i at spille på Brøndby +2 Asian handicap og/eller under 3,5 mål. Begge spil finder du hos Danske Spil*, og du kan spille dem til henholdsvis odds 1,90 og 1,70. Du kan finde oddsene oppe i oddsoversigten. 

Dog skal du have med i overvejelserne, at Brøndby atter kommer til at stille med et afbudsramt mandskab, som det var tilfældet mod FC Nordsjælland i fredags. Dette tæller umiddelbart ned i forhold til begge spil. 

RB Salzburg – perfekt start på sæsonen … eller hvad?

Gegenpress-holdet er kommet godt fra land i den nye sæson. Faktisk kunne de pointmæssigt ikke være startet bedre. Fire kampe i den hjemlige Bundesliga er resulteret i fire sejre med en målscore på 12:2. Herudover har man vundet med 4-1 i cuppen ude over det lavere rangerede hold Hertha Wels. 

Det lyder umiddelbart ikke godt for Brøndbys chancer her på Red Bull Salzburg Arena, men der kan måske alligevel findes lidt håb. Lars Søndergaard, nuværende landstræner for kvindelandsholdet og blandt andet tidligere træner på flere ungdomshold i RB Salzburg, melder i Brøndby-podcasten BrøndbyLyd på 3point.dk, at de østrigske mestre godt kan have svært ved at åbne lavt stående forsvar for tiden. 

Det har Brøndby-træner Niels Frederiksen måske også noteret sig, hvorfor han i så fald med rette kan spekulere i at vælge en defensiv tilgang til tingene i Østrig. Det havde han formentlig gjort uanset hvad, men dette kan være ekstra vand på dén mølle. 

Herudover gør den tidligere RB Salzburg-træner opmærksom på, at holdets midtbanedynamo Zlatko Junuzović ikke har været med i de seneste par kampe, og at dette har hæmmet storholdets spil med bolden. 

Det menes heller ikke, at han er med i tirsdagens opgør mod Brøndby. Lidt mere om det i afsnittet om trupnyt. 

Det kan yderligere nævnes, at i de to første Bundesliga-kampe, hvor Junuzović var med, vandt Salzburg med 3-1 ude over Sturm Graz og 7-1 hjemme mod SV Ried. De to seneste kampe, hvor han altså ikke har været med, er det ”blot” blevet til 1-0 hjemme mod Austria Wien og 1-0 ude mod Admira Wacker. Tilfældigheder? Måske. Man kan dog ikke tage fra RB Salzburg, at de har vundet både med og uden den 33-årige midtbanemand. 

Læg i øvrigt mærke til, at østrigerne har danske Ramus Nissen Krisenten med på højre back. Han har en fortid i FC Midtjylland og desuden også Ajax Amsterdam. 

Brøndby IF – har sæsonens første sejr til gode

De forsvarende danske mestre fra Brøndby har endnu til gode at vinde i denne sæson. Det er selvsagt ikke nogen god optakt til en så vigtig kamp mod RB Salzburg. Der er dog, som det står i Salzburg-afsnittet, små håb at holde fast i for Brøndby. 

Håbet har endda ikke kun rodfæste i Salzburgs mulige skavanker. Kigger man på Brøndbys resultater i de første fem Superliga-kampe, vil man se, at det kun er mod FC Nordsjælland, at de blå-gule ikke har formået at score. 

I de første fire kampe blev det i alt til seks mål, heriblandt to ude mod F.C. København. Læg hertil, at Brøndby har spillede tre ud af disse fire kampe på udebane. 1-1 ude mod AGF og 2-2 ude mod Vejle er særskilt ikke katastrofale resultater. Det kan man så diskutere, om 2-4-nederlaget i Parken var. 

Faktum er dog, at Niels Frederiksens mandskab var fint med i kampen mod FCK, indtil ”Løverne” fik scoret til 3-2 og 4-2. 

Der blev som nævnt ikke scoret mod FCN, men det var kun de helt små marginaler, der sørgede for det. Nu har man tilmed haft en enkelt kamp til at vænne sig lidt til de mange fravær. Slutteligt skal det selvfølgelig også med, at Brøndby endnu har til gode at holde nullet i sæsonen. 

Alt i alt ser det unægtelig svært ud for vestegnsholdet, men med den rette taktik og tilstrækkeligt med løbemeter i støvlerne, fight og holdånd er det slet ikke umuligt at få et brugbart resultat med hjem til returkampen, hvor de formentlig har en noget mere intakt trup. 

RB Salzburg – Brøndby IF: Trupnyt og bud på startopstillinger

Som nævnt i indledningen får du foruden odds også trupnyt i denne optakt til RB Salzburg – Brøndby IF.

RB Salzburg
Østrigerne har i skrivende stund ikke offentliggjort deres trup til opgøret, men Sportsmole mener, det er sandsynligt, at østrigerne må undvære Sekou Koita (nummer to på topscorerlisten efter grundspillet i fjor), Albert Vallci, Mergim Berisha (intern tredjetopscorer efter grundspille i fjor) og Zlatko Junuzović. Ikke mindst sidstnævnte vil være et stort tab, som vi kom ind på i afsnittet om RB Salzburg.

Bud på Salzburgs startopstilling (4-3-1-2):
Köhn; Ulmer, Wöber, Solet, Kristensen; Seiwald, Camara, Sucic; Aaronson; Sesko/Okafor, Adeyemi

Brøndby IF
Til fredagens kamp mod FC Nordsjælland var Brøndby uden følgende spillere grundet COVID-19:

Josip Radošević, Sigurd Rosted, Tobias Børkeeiet, Christian Cappis, Mathias Greve og reservekeeper Thomas Mikkelsen. 

Ovenstående spillere er desværre for Brøndby stadig ude. Det er Rezan Corlu også, hvorfor han heller ikke er rejst med til Østrig. Det efterlader Niels Frederiksen med en meget ung trup, og spørgsmålet er vel, om vi ikke ser samme startellever som i fredagens kamp mod FC Nordsjælland. 

Bud på Brøndbys opstilling (3-5-2):
Hermansen; Skipper, Maxsø, Tshiembe; Mensah, Frendrup, Hedlund, Slimane, Bruus; Uhre, Pavlović 

Flere Brøndby-fans har givet udtryk for, at de gerne ser 20-årige Andreas Pyndt på holdet. Dette da de mener, han vil kunne være med til at krige et godt resultat hjem. Vi må se, om Niels Frederiksen hører deres bønner. 

Byd meget gerne ind med dit bud på en Brøndby- og/eller RB Salzburg-opstilling i kommentarsporet til artiklen. 

BetXpert gør opmærksom på, at de fremhævede spiltanker i denne artikel ikke er leveret af en af vores ansatte spileksperter, men af en journalist, som ikke har spilforslag som sit kerneområde.