Det er ikke kun eksperterne her på siden der er i stand til at komme med de gode tips. Også i vores forum er der nu og da guldkorn at finde, og intet topper vel lørdagens tip på "Man of the match" i kampen mellem Italien og USA, hvor et realistisk tip til nærmest urealistiske odds 81 blev foreslået.

Vores trofaste forumbruger Sahl (1278 indlæg til dato), bemærkede lørdag middag, at Sportingbet var ude med odds 81 hvis USA´s målmand Kasey Keller skulle gå hen og nappe den hæderfulde titel som Man of the match i aftenens kamp i Gruppe E. Med tanke på fredagens kamp, hvor undertippede Angola spillede lige op med Mexico, og hvor Angolas målmånd Ricardo løb med titlen som Man of the match, var Sahl´s tip bestemt ikke urealistisk.

At der her var tale om et exceptionelt godt odds, understreges af at øvrige udbydere på markedet lå omkring odds 15 på Keller, og at man i løbet af dagen kun kunne få omkring odds 17-20 på ham hos Betfair*. Og oven i købet gav Sportingbet kun odds 67 hvis USA´s reservekeeper, Tim Howard, løb med titlen(!).

Da Italien-USA blev fløjtet af, gik det som bekendt lige præcis som Sahl havde spået, og selvom Keller ikke var på så stort overarbejde som Ricardo var det for Angola 24 timer forinden, valgte FIFA´s komité at udpege ham som Man of the match. Til odds 81!

Selvom Sportingbet sandsynligvis har lavet en grov fejlvurdering et sted med odds 81 (ikke mindst når reserven Howard gav odds 67), er udbetalingerne på Keller begyndt, og Sportingbet står dermed ved sit ord og sit odds.

Den forum-tråd som Sahl oprettede med tippet på Keller, og hvor lykønskninger og taksigelser er strømmet ind siden kampen sluttede, kan ses på http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=24017&ForumID=9

Keep ´em coming, Sahl!

Vi håber at mange fik lejlighed til at se Sahl´s spilforslag, og ønsker tillykke til alle dem der havde modet til at følge det. For alle andre, kan dette kun være en opfordring til at holde øje med forum, men stadig erindre at man i sidste ende selv bærer byrden med at skille skidt fra kanel...