Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Den hollandske stjernespiller Rafael van der Vaart var søndag på plads på MCH Arena for at overvære Superligaopgøret imellem FC Midtjylland og Silkeborg.

Det er ikke hverdagskost, at Superligaen kan præsentere spillere fra allerøverste hylde, men FC Midtjylland ligner ifølge Danske Spil* som den kommende klub for VM-sølvvinderen anno 2010.

- I vores optik ligner det, at Rafael van der Vaart skifter til FC Midtjylland i dette transfervindue, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Van der Vaarts nuværende klub, Real Betis, har direkte sagt, at de ikke vil bruge ham i den kommende sæson, hvorfor han er på udkig efter en ny klub. Da hans kæreste Estavana Polman samtidig spiller håndbold i Team Esbjerg virker det sandsynligt, at hollænderen vil søge mod Heden og FC Midtjylland, fortæller Peter Emmike.

- Det vil være et noget af et scoop for FC Midtjylland og hele interessen for Superligaen, hvis Rafael van der Vaart lander en kontrakt med den midtjyske klub, men vi ser det som et absolut sandsynlig scenarie, siger Peter Emmike.

Spiller Rafael van der Vaart i FCM pr. d. 3. september 2016 er der odds 1,80, mens det giver odds 1,90, hvis hollænderen ikke er tilknyttet klubben.

Spil hos Danske Spil* på Rafael van der Vaarts fodboldmæssige fremtid: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright

Rafael van der Vaart Special:

Rafael van der Vaart spiller i FC Midtjylland pr. 3. september 2016                  odds 1,80

Rafael van der Vaart spiller ikke i FC Midtjylland pr. 3. september 2016           odds 1,90