Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Hollandske Rafael van der Vaart er efter et langstrakt forhandlingsforløb nu officielt FC Midtjylland-spiller og dermed klar til at tørne ud for de midtjyske ulve i dansk fodbold.

Superligaen er med ét blevet en verdensstjerne rigere, og interessen samler sig naturligt om, hvordan Rafael van der Vaart vil præstere i Superligaen for FC Midtjylland. Danske Spil* har vurderet hollænderens sportslige muligheder i Grundspillet 2016/17 og forudser en spændende fremtid for Rafael van der Vaart på Heden.

- Rafael van der Vaart er for det første et kæmpe navn og et scoop at kunne præsentere i Superligaen, siger oddssætter Azad Corlu fra Danske Spil*.

- Når det er sagt, så tror vi ikke, at Rafael van der Vaart fra dag ét går ind og bliver en afgørende spiller. Dertil er hans fysisk form for dårlig, og han bør mangle den sidste skarphed, da han ikke har været i kamp længe.

- Vi vurderer dog, at van der Vaart hurtigt vil komme i kampform i FC Midtjylland og med sin høje klasse score fem mål i Superligaens Grundspil 2016/2017. Van der Vaart vil formentlig tage sig af de frispark og straffespark, som FC Midtjylland bliver tildelt for derigennem at få gang i målscoringen, fortæller Azad Corlu.

- Derudover har Rafael van der Vaart altid været kendt for sit sublime overblik for spillet og sine mange assists, og vi forudser, at hollænderen får succes og står for mindst seks assists i Superligaens Grundspil, siger Azad Corlu.

Hvordan tror du, det kommer til at gå Rafael van der Vaart i FC Midtjylland? Der er odds 1,85 på både under/over 4,5 scoringer i Grundspillet 2016/17, og odds 1,80 på mindst seks assists fra hollænderen. Bliver van der Vaart den helt store helt på det midtjyske Hede, er der odds 25,00 på FCM-topscorer i Grundspillet – og odds 250,00 på Superligaens topscorer.

Spil på Oddsets Rafael van der Vaart Specials her:

https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright