I dag har vi tilføjet Premierbet til vores bookmaker-guide. En bookmaker der er et must for alle med hang til Asian Handicap eller Over/Under-spil. Og til pæne bonuser...

Premierbet er oprindeligt startet i 2002 med fokus på spil på engelsk fodbold, men har med tiden udvidet sit repertoire til også at dække andre fodbold-ligaer. Endnu er der ikke andre sportsgrene på programmet, men det er primært dybden i spilmuligheder på de ligaer der udbydes spil på, der fænger hos Premierbet.

Stort set alle kampe hos Premierbet kan spilles som Asian Handicap, ligesom deres udvalg af over/under-spil er flot. Desuden opererer Premierbet med stigende odds på Asian Handicap spil, hvilket betyder at de enkelte kamp-odds stiger jo flere kampe man sætter sammen.

Også på tilbagebetalingen skiller Premierbet sig markant ud fra markedets gennemsnit. Ofte ligger tilbagebetalingen på kampene helt oppe på 93%. Spiller man udelukkende på fodbold og har man en forkærlighed for specialspil, er Premierbet meget attraktiv.

Premierbet byder lige nu særligt stort velkommen til nye kunder - som ny kunde kan du ved åbning af en konto hos Premierbet få et FREE BET svarende til den indsats du sætter på dit første spil, max. £50, svarende til over 500 DKK. En af markedets absolut højeste bonuser lige nu og bestemt en overvejelse værd hvis man er til høje odds eller Asian Handicap!

Klik her for at læse om Premierbet og deres bonus i vores bookmaker-guide