TV-rettighederne til Premier League fodbold er solgt

Rettighedsselskabet Medge Consulting ser ud til at lykkes med at få solgt de nordiske rettigheder til den engelske Premier League. Der var ellers en del skeptikere, der ikke troede på projektet.

Canal+ troede heller ikke på at det ville lykkes, og proklamerede at man nok skulle ende med rettighederne i hele Norden. Men nu melder det norske site Kampanje.com, at det salget er lykkedes. Ganske vist er det kun i Danmark og Norge aftalerne er endeligt på plads, men forhandlinger skulle være i gang i Sverige og Finland og forventligt med positiv udgang inden så længe.

Som tidligere rapporteret, så er det i Norge norsk TV2, der fik rettighederne, mens SBS har sikret sig 6 kampe pr. spillerunde i Danmark til visning på 6′eren. Som hidtil er der fortsat intet nyt omkring, hvad der sker i Danmark med de resterende kampe og heller ikke noget bekræftet omkring HDTV udsigterne. Efter hvad DIGITALT.TV erfarer, så er det dog forventeligt, at der kommer en 6′eren HD kanal efter samme princip som kendes med Kanal 5 HD.

- Vi glæder os over at kunne ønske Medge Consulting velkommen som vores nye partner i Norden, og vi er sikre på, at de vil servere seerne det bedste fra Barcleys Premier League på en nyskabende måde, udtaler Premier League Chief Executive, Richard Scudamore til Kampanje.com.

Kilde: digitalt.tv