Liverpools reservemålmand, Adrián, har en højere vinderprocent end førstemålmand Alisson. Det viser en ny undersøgelse over Premier League-spillernes vinderprocenter.

En undersøgelse af Premier League-spillernes vinderprocenter kaster et par overraskelser af sig. Det viser sig for eksempel, at Liverpools reservemålmand, Adrián, vinder en større procentdel af sine kampe, end det er tilfældet med førstemålmand Alisson. 

Det afslører en ny undersøgelse foretaget af BettingExpert.com. Adrián har helt præcist vundet 84,60 procent af sine 13 Premier League-kampe for Liverpool. Alt imens har Alisson vundet 79,5 procent af sine 74 Premier League-kampe for klubben. 

Præmissen for undersøgelsen er, at man som minimum skal have spillet fem Premier League-kampe for sin nuværende klub. Dette gør selvfølgelig også, at spillere, der kun har spillet få kampe, kan have været heldige med at ramme en god stime. Det skal man naturligvis have med i den endelige vurdering. 

Slutteligt skal det nævnes, at det ikke er et krav, at spilleren har startet inde i kampene. Ergo kan der for nogle spilleres vedkommende måske have været nemme point at hente ved at komme ind i slutminutterne, hvor kampen reelt var afgjort. 

Phil Foden topper Premier League

Manchester Citys 20-årige stjernefrø Phil Foden er blandt mange spået en stor fremtid. Og faktisk topper han denne undersøgelse. Han har nemlig vundet 85,1 procent af sine hidtidige 48 Premier League-kampe. 

Næsteøverste Manchester City-spiller er Aymeric  Laporte med 82,3 procent for 63 kampe. 

Kigger vi på den røde del af Manchester, er øverste navn måske en smule overraskende for de fleste. Her finder vi nemlig Timothy Fosu-Mensah med 68,8 procent for 16 kampe i Englands bedste række. 

Blandt de lidt mindre klubber er det værd at kigge på blandt andre Ben Osborn med 42 procent i Southampton. Ryan Fraser med 40 procent i Newcastle. James Tarkowski med 38 procent i Burnley. Ezgjan Alioski og Rodrigo med hver 50 procent i Leeds. Leicesters Timothy Castagne har flotte 67 procent for seks Premier League-kampe i Leicester-trøjen. 

"Big Six"-klubberne

Her får du en oversigt over de spillere, der har scoret højest på vinderprocenten i Englands "Big Six"-klubber Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City og Tottenham.

Arsenal

Mohamed Elneny - 60.8 %

Rob Holding - 59.1 %

Gabriel Magalhaes - 59.1 %

Willian - 57.1 %

Hector Bellerin - 55.4 %

Chelsea

Marcos Alonso - 65.5 %

Ben Chilwell - 60 %

Thiago Silva - 60 %

N’Golo Kante - 57.8 %

Ross Barkley - 57.7 %

Liverpool

Adrian - 84.6 %

Alisson - 79.5 %

Naby Keita - 78.7 %

Curtis Jones - 77.8 %

Fabinho - 77.4 %

Manchester City

Phil Foden - 85.1 %

Aymeric Laporte - 82.3 %

Oleksandr Zinchenko - 81 %

Kyle Walker - 77.2 %

Gabriel Jesus - 76.9 %

Manchester United

Timothy Fosu-Mensah - 68.8 %

Odion Ighalo - 66.7 %

Eric Bailly - 64.3 %

Nemanja Matic - 59.6 %

Bruno Fernandes - 57.1 %

Tottenham Hotspur

Matt Doherty - 66.7%

Pierre-Emile Hojbjerg - 62.5%

Moussa Sissoko - 61.5%

Harry Winks - 59.2%

Son Heung-min - 58.9%

Undersøgelsen er umiddelbart ikke at finde inde på BettingExperts egen hjemmeside, men adskillige medier har refereret til den. Heriblandt Daily MailGiveMeSport.com og CalvinAyre.