Vi har ventet spændt på at kunne meddele jer, at det endelig er tid til starten af 2009-10 sæsonen af English Premier League! Derfor giver Betsafe en speciel freebet tilbud til vores værdifulde kunder. Denne weekend tilbyder vi dig 100kr risikofri satsning på den første trippel i weekender med Premier League kampe.

Hvis du taber din første trippel, betaler vi dig tilbage med maksimum 100 kr.

Dette er proceduren:

1. Sats en trippel på weekendens Premier League kampe. Du kan selvfølgelig satse ubegrænset så meget som du ønsker, men hvis du taber din første trippel vil vi betale dig maksimum 100 kr tilbage. 

2. Send en email til [email protected] efter de kampe, som du har foretaget en indsats på, er færdige og som du ikke har vundet på. Skriv i dit SLIP ID og brugernavn som EMNE/SUBJECT. For eksempel "SLIP ID 39493, bosse36".

3. Betsafe support vil derefter deponere pengene til din Betsafe-konto. Vi regner med, at denne kampagne vil få en enorm respons, så det kan tage lidt længere tid for dig at få dine penge indsat på din konto.

Betingelser
1. Kun første trippel-bet i weekendens Premier League kampe tæller.
2. Kun ÉT freebet tilbud per kunde.
3. Kun en betting-konto er tilladt per IP/husstand.
4. Tilbuddet gælder for både eksisterende og nye kunder - du er velkommen til at fortælle dine venner om dette og lade dem registrere sig!
5. Anmodninger om tilbagebetaling skal sendes til [email protected] senest mandag d.17. kl.23:59. Derefter forsvinder din mulighed for at få en refusion.