I denne weekend afvikles 2. runde i den engelske Premier League anno 2005/06 og vi går amok med en salve af spilforslag og fiduser fra den ædleste række.

Fra vores faste eksperter på ligaen ligger der i skrivende stund allerede analyser klar til 7 af weekendens 10 kampe, hvor Mike Larsen og Torben W. Ibsen har kigget i krystalkuglen og har bl.a. fundet et godt værdispil på sejr til nyoprykkede West Ham ude mod Newcastle - et tip der belønnes med odds 6,50! Desuden ligger der et godt odds og venter på dem der stoler på anbefalingen om at Dennis Rommedahl´s Charlton fortsætter den flotte start og tager nyoprykkede Wigans skalp. Udover forventelige sejre til Liverpool og Manchester United i overkommelige hjemmekampe, ligger der også en forudsigelig uafgjort og venter i kampen Blackburn-Fulham.

Se alle Premier League-eksperternes analyser på http://www.betxpert.com/ekspert/eng

På aspirant-siden er der også rigtig godt gang i analyserne til bl.a. Premier League. Aspirant Carsten Villadsen følger trop med eksperternes anbefaling om en storsejr til Liverpool hjemme mod Sunderland, samt en velbetalt hjemmesejr til Tottenham over Middlesboro. Blandt de andre kampe vover aspirant Thøger Kirk pelsen og går stik imod Mike Larsens fidus på West Ham, mens han i søndagens sene storkamp mellem Chelsea og Arsenal trodser sit Gunners-hjerte og anbefaler spil på hjemmesejren.

Se aspirant-tips til bl.a. Premier League og dansk 2. division på http://www.betxpert.com/ekspert/kval

Nu er det ikke kun i England de har en liga der hedder Premier League - sådan en har de også i Skotland, og her bydes der i denne weekend på sæsonens første "Old Firm", som denne gang spilles på Ibrox, hvor Rangers tager imod Celtic. Vores ekspert udi det skotske, Steffen Nielsen, tror at gæsterne fra Celtic efterhånden har fået rystet sidste sæsons missede mesterskab, fadæsen i kvalifikationen til årets Champions League og en halvsløj sæsonstart af sig, og kan gå fra banen uden nederlag.

Læs hele analysen af Rangers-Celtic og øvrige af weekendens kampe i den skotske Premier League på http://www.betxpert.com/ekspert/sko