Premier League kører hårdt på for tiden med masser af kampe, og Thomas Schyth har et skarpt øje på alle kampene - også i denne halve midtugerunde.

I weekenden fandt vi de første officielle nedrykkere fra ligaen, da Huddersfield med et nederlag nu matematisk er sikret en tur i Championship fra næste sæson. Der er dog stadig spænding om flere vigtige placeringer, omend Cardiff-fans vil mene, at dommerne i weekenden gjorde, hvad de kunne for at fjerne spændingen ved at bortdømme dem i vigtige situationer i kampen mod Chelsea.

Cardiff-manager Warnock havde dog alligevel efter kampen overskud til en smule humor, idet han i omklædningsrummet skulle have sagt til sine spiller: "at least we can look forward, as flat as we are, to going to Manchester City on Wednesday."

I denne midtuge bliver det desuden første gang, vi får Tottenhams længe ventede, nye stadion at se i Premier League, når de møder Crystal Palace. Ligesom det var en stor og spændende ting for West Ham, Arsenal og flere klubber før dem at skifte stadion og se de nye omgivelser an, ligeså vel bliver det en stor ting for Tottenham og deres fans. Men er det positivt at skifte stadion midt i sæsonen? Vi får se...

Watford - Fulham

Spilles tirsdag d. 02/04 kl. 20:45 Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Watford:

  • Watford leverede senest en rigtig flot præstation mod Man Utd, hvor man havde fortjent at få noget med fra opgøret.
  • Fulham havde senest topscorer Mitrovic ude med skade, og hvis han ikke bliver klar, er man alvorligt svækkede i offensiven.
  • Fulham er tvunget til at gå efter sejren, hvis de vil overleve i ligaen, og det kan blive Watfords mulighed for at satse på deres farlige omstillinger.

Det taler for Fulham:

  • Fulham vil fra start nok overlade initiativet til Watford, der er bedst i det direkte spil.
  • Watford har en FA Cup-semifinale fem dage efter dette opgør, som nok fylder mere for dem.
  • Fulham formåede at få uafgjort mod Watford i det omvendte opgør tidligere på sæsonen.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -0,75 med odds 2,01 - 1,89. Siden er der sket et ganske markant fald i oddset på Watford - formentlig fordi Fulhams managerskiftet ikke har vist sig at bære frugt endnu.

I lignende hjemmekampe har oddset på Watford-sejren lukket i odds fra 1,68 - 1,79, og det er nok i det leje, vi skal finde det mest præcise odds. Oddset for Watfords hjemmesejr har dog allerede taget et gevaldigt hop ned, og man kan let forestille sig, at alt værdi er forsvundet fra opgøret - idet oddset på Fulham ligeledes ser ud til at ligge i forventet leje.

Watford - Fulham: Watford -1 til odds 2,14 hos Nordicbet

Watford ser skarpe ud og stabile i deres præstationer, mens der ikke er meget positivt at sige om Fulhams form. Fulham skal bruge en sejr her hvis de skal have en chance for at overleve i rækken, og det kan blive en fordel for Watford i matchuppet.

Wolverhampton - Manchester United

Spilles tirsdag d. 02/04 kl. 20:45 Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Wolverhampton:

  • Man Utd forventes at tage initiativ i dette opgør, og det vil passe Wolves godt da de er bedst til at spille direkte og på omstillinger.
  • Da de to klubber mødtes for nylig i FA Cuppen, stillede begge mandskaber stærkt, men det var Wolves, der var skarpest og vandt 2-1.
  • Wolves har forsvarsspiller Bennett tilbage fra karantæne, mens United formentlig må undvære den faste offensivmand Martial, der sikrede dem sejren senest mod Watford.

Det taler for Manchester United:

  • Man Utd har flere bærende spillere tilbage fra skade og forstærkes formentlig af Lingard og Lukaku i offensiven.
  • Wolves leverede en svag indsats senest mod Burnley, hvor man ikke formåede at skabe gode chancer.
  • Wolves spiller FA Cup-semifinale blot fem dage senere, og det opgør kan tage mere fokus fra dem.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på +0,25 med odds 2,06 - 1,85. Siden har der været en udvikling, der har skabt en solid stigning på hjemmeholdet, omend de seneste tendenser er, at oddset begynder at falde lidt igen.

Det er interessant at se, at man kan få omkring 1,90 for +0,5 på Wolves, når man i den omtalte FA Cup-kamp tidligere lukkede i 1,81 for den linje. Det var immervæk i en kamp, hvor United stillede særdeles stærkt og endte med at tabe opgøret.

Wolverhampton - Manchester United: Wolves +0,5 til odds 1,91 hos Bet365

Wolves har et fint spillemæssigt matchup her, har slået Solskjærs United tidligere, og oddset virker en smule højere, end det burde ift. omtalte kamp.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Chelsea - Brighton

Spilles onsdag d. 03/04 kl. 20:45 Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Chelsea:

  • Brighton leverede senest en ganske sløj indsats mod Southampton, hvor man havde ganske svært ved at skabe chancer.
  • Chelsea er markant bedre end Brighton, der fortsat er en del af kampen mod nedrykning.
  • Chelsea formåede at give pause til de bærende spillere Kante og Hazard, der kan komme med fuld energi her.

Det taler for Brighton:

  • Chelsea var ganske heldige i seneste runde mod Cardiff, hvor man ikke var i stand til at skabe gode chancer, indtil man fik tilkendt en scoring, der aldrig skulle være godkendt pga. en stor offside.
  • Brighton kæmper for livet i rækken, og den type hold er ofte svære at møde her i slutningen af sæsonen.
  • Chelsea har virkelig haft svært ved at finde deres gode spil frem i den seneste periode, og i særdeleshed har de svært ved at skabe chancer mod defensive mandskaber.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -1,75 med odds 2,03 - 1,88. Siden er der kommet en lille stigning på Chelsea - seneste ryk kom i forbindelse med deres offensivt svage kamp mod Cardiff.

Det er meget interessant at kigge på og sammenligne med Chelseas kamp mod Newcastle i januar. Her lukkede oddset for -1,5 til Chelsea nemlig helt nede i 1,62. Newcastle er markant bedre defensivt end Brighton og bedre ude end Seagulls, men alligevel kan man i øjeblikket hente 1,86 for samme spil på Chelsea nu. I den forbindelse skal man dog selvfølgelig have deres svage præstationer på det seneste in mente.

Chelsea - Brighton: Chelsea -1,5 til odds 1,86 hos Bethard

Chelsea har ikke været overbevisende i deres præstationer og da slet ikke i seneste runde. Der er dog også stor forskel på at skulle præstere i Wales mod et godt hjemmehold, og så på selv at spille hjemme mod udesvage Brighton.

Chelsea har desuden sparret Hazard og Kante en smule i weekenden, så de kan være friske og bringe en fart, som Brighton normalt har svært ved at håndtere.

Manchester City - Cardiff

Spilles onsdag d. 03/04 kl. 20:45 Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Manchester City:

  • Cardiff har et særdeles tungt forsvar, og det kan få problemer mod Citys hurtige og bevægelige offensiv.
  • Cardiff blev bortdømt senest mod Chelsea, hvor man ellers lå til tre tiltrængte points i bundkampen. Det sene nederlag kan have dykket moralen gevaldigt på holdet.
  • I det omvendte opgør tidligere på sæsonen kørte City waliserne over med solide 0-5.

Det taler for Cardiff:

  • Citys topscorer Agüero udgik med skade i seneste kamp og er derfor tvivlsom til opgøret her.
  • Cardiff leverede en flot, defensiv indsats senest mod Chelsea, hvor man holdt London-klubben fra store chancer.
  • City har et opgør i FA Cup-semifinalen blot tre dage efter denne kamp, der kan tage en smule fokus fra holdet.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -2,75 med odds 1,89 - 2,02. Siden har der været et fald i oddset på City, således at linjen nu hedder -3.

City er med rette store favoritter, men i et opgør mod et hold, der formentlig må gøre alt, hvad de kan for at holde det lavtscorende, kan en linje på 4,0 mål i kampen virke ganske højt.

City har evnerne til at køre Cardiff helt over, men som man også så i seneste kamp for Manchester-klubben, så sparede de kræfter, da de var kommet foran 2-0 ved blot at spille bolden tålmodigt rundt. Det kan sagtens have noget at gøre med det tætte kampprogram, og derfor er det ikke sikkert, man skal forvente et målorgie i stil med første indbyrdes opgør.

Manchester City - Cardiff: Under 4,0 mål til odds 1,93 hos Bethard

City har ikke behov for en gigantisk sejr her, men er nødt til at økonomisere med kræfterne i et tæt kampprogram. Samtidig har man tvivl om topscorer Agüero, mens Cardiff normalt ikke bringer meget offensiv fokus til deres kampe.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Tottenham - Crystal Palace

Spilles onsdag d. 03/04 kl. 20:45 Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Tottenham:

  • Tottenham er spiller for spiller markant bedre end Palace og har ligeledes en meget bredere trup.
  • Palace spiller blot tre dage efter en vigtig kamp mod Newcastle, som nok fylder mere for holdet i kampen om nedrykning.
  • Spurs indvier deres nye stadion med kampen her, og vil være topmotiverede for at levere en sejr i første kamp.

Det taler for Crystal Palace:

  • Da det er Tottenhams første kamp på det nye stadion, er omgivelserne lige uvante for begge hold, så bortset fra stemning/opbakning kan det virke som en kamp på neutral bane.
  • Spurs skal være offensive og tage initiativ, og det passer Palace godt, da de er bedst på omstillinger.
  • Kampen ligger for Tottenham mellem opgør mod Liverpool og Champions League mod Manchester City, så den har nok ikke højeste prioritet.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -1,25 med odds 2,09 - 1,83. Det er samme odds, som man har i øjeblikket.

Det er en smule interessant, at der ikke har været oddsændring, med tanke på at Tottenhams Kane og Alli var skadede, da der blev åbnet for linjen. Markedet må dog have forventet allerede dengang, at de blev klar til opgøret her, så det ikke har haft den store betydning.

Tottenham - Crystal Palace: Palace +1,25 til odds 1,84 hos Bethard

Stadion her vil være en lige uvant oplevelse for både Spurs og Palace, og det kan måske mindske hjemmebanefordelen en smule. Spurs skal desuden forsøge at tage initiativ, og Palace er særdeles skarpe på omstillinger med deres hurtige offensivspillere.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Fulham - Manchester City City vinder til 0 1,95 Vundet
Brighton - Southampton Southampton +0 2,13 Vundet
Burnley - Wolverhampton Burnley +0,25 1,83 Vundet
Crystal Palace - Huddersfield Over 2,5 mål 2,18 Tabt
Leicester - Bournemouth Wilson scorer 3,15 Tabt
Leicester - Bournemouth Over 2,5 mål 1,71 Tabt
Manchester United - Watford Watford +1,25 1,91 1/2 vundet
West Ham - Everton 1 2,55 Tabt
Cardiff - Chelsea Cardiff +1,25 1,85 1/2 vundet
Liverpool - Tottenham Tottenham +1 1,87 Void
Arsenal - Newcastle Newcastle +1,25 2,08 Tabt


Samlet for ugen: -1,21 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 168 af 345
Units: -4,94
Tbp: 99 %