Kan Mourinho føre Chelsea til sejr på Stamford Bridge mod kriseramte Manchester United, der må stille uden van Persie og Rooney? Vi har set på oddsene for kampen.

Manchester United har leveret skuffende resultater i årets Premier League, mens Chelsea endnu er ubesejrede på eget græs. Der er krav om en sejr over Manchester United, hvis Chelsea skal følge med topduoen Arsenal og Manchester City, der begge vandt deres lørdagskampe.

Uniteds David Moyes er hårdt ramt af fravær op til denne kamp, da den pressede manager må undvære både Robin van Persie og Wayne Rooney i front, mens også portugisiske Nani, Marouane Fellaini, Ashley Young og sandsynligvis Phil Jones må sidde udenfor.

José Mourinhos tropper indtager da også favoritrollen i søndagens Premier League-brag:

Chelsea
Uafgjort Manchester United
Odds 1,76 Odds 3,80 Odds 5,25

Vores Premier League ekspert Jesper Møgelby har fidus til en Chelsea-sejr på præcis 1 eller 2 mål. Læs hans ekspertanalyse her.

HVEM VINDER PREMIER LEAGUE?

Selvom de to Cazorla-fuldtræffere i 2-0 sejren over Fulham betød, at Arsenal beholdte førstepladsen, så har bookmakerne alligevel valgt at pege på Manchester City som mesterskabsfavorit.

Den stjernebesatte City-trup viste igen deres offensive festfyrværkeri i 4-2 sejren over bundproppen Cardiff. De har blot et enkelt point op til Arsenals førerposition, mens Chelsea inden United-kampen har 5 point op til 'The Gunners'.

Det vil vist kræve et mindre mirakel, hvis Manchester United skal kunne blande sig i topstriden i denne sæson, men med en sejr over Chelsea vil de forsvarende mestre dog skabe kontakt til de europæiske pladser.

Udvalgte Premier League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 1,90
Unibet
Chelsea 4,33
Arsenal 4,50
Ladbrokes
Liverpool 15,00 Unibet
Manchester United 51,00 Ladbrokes