Vi skal have belønnet de bedste eksperter i maj, hvor usædvanligt mange markerede sig på indtjeningslisten med et flot overskud på deres spilforslag.

BetXpert uddeler præmier på hhv. 600, 500 og 400 kr. til de tre øverste på månedens liste over flest indtjente kroner, mens alle øvrige eksperter med et månedligt overskud på mindst 500 kr. modtager 200 kr. i præmie.

De bedste indtjenere i maj


1. Nicklas Knudsen, MBL: Præmieres med 600 kr.
2. Kristian Mølholm, Golf: 500 kr.
3. Carsten Iversen, Håndbold: 400 kr.

Derudover får følgende eksperter en præmie på 200 kr.:

4. Martin P. Andersen, Engelsk Liga 2
5. Christer Godt Jørgensen, NBA
6. Asger Hansen, Trav
7. Niels Søby, Engelsk Championship
8. Morten Blond, Bundesliga
9. Rasmus B. Olesen, SAS Liga
10. Martin Verwohlt, Spanien
11. Jakub Droppa, Ishockey
12. Amar Krso, Engelsk Conference League
13. Jesper Friis, Cykling

Præsentation af de 3 øverste


Baseball-ekspert Nicklas Knudsen tog førstepladsen på suveræn vis med et overskud på 5.225 kr., og det i sin blot anden måned hos BetXpert. Nicklas er som bekendt bidt af en gal flagermus og er ved siden af sin træfsikkerhed ekstremt flittig, dels med officielle analyser og tip (i maj kom han med 115 spilforslag), dels med stor aktivitet i forum, hvor han stort set dagligt er klar med hjælp og ekstra fiduser.

På andenpladsen kom golfmand Kristian Mølholm, BetXperts mest stabile overskudsgiver der siden første præmieuddeling i december har været i top4 fem gange ud af seks! Hans 20 spilforslag i maj gav et overskud på 3.460 kr.

Nr. 3 blev Carsten Iversen, håndboldekspert. Carsten, der blev indlemmet i BetXperts ekspertpanel i april og dermed ligesom Nicklas er relativt ny, skriver nogle uhyre grundige og informative analyser. At de også er underholdende og overskuelige gør det bestemt ikke ringere. Fremragende arbejde! Og overskud får han såmænd også: I maj 1.371 kr for sine 33 spilforslag. Carsten sluttede i øvrigt af d. 31. maj med at ramme 8 af sine 12 tip til DM-finalen mellem Slagelse og Aalborg...

Og så er der jo alle vores andre eksperter, dels dem som modtager mindre præmier, dels dem som i maj måned havde mindre held med indtjeningen, men som alligevel arbejdede hårdt for at servicere brugerne med oplysninger og spilforslag. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.