Fra og med i dag (19. august 2005) vil den portugisiske Superliga hedde "Liga betandwin.com". Aftalen varer i fire år med mulighed for forlængelse. Aftalen inkluderer både Superligaen og 1. division (”Liga de Honra”), som begge består af 18 klubber.

Ved at underskrive aftalen har spilleselskabet Betandwin sikret sig rettigheden til at have selskabets logo på spillertrøjerne på samtlige spillere i Portugals Superliga og 1. division. Betandwin vil kunne bruge titlen "Officiel sponsor for den portugisiske fodboldliga" og vil være synlig ved alle kampe i ligaen. Aftalen gælder også brug af Betandwins logo på officiel merchandise, ved mediebegivenheder og på ligaens webside.

Portugisiske klubber spiller en betydelig rolle i europæisk fodboldhistorie. FC Porto vandt UEFA Champions League i 2004 for anden gang i klubbens historie. I år nåede Sporting Lissabon finalen i UEFA Cup.

Manfred Bodner, Betandwins co-CEO: ”Sponsorater indenfor sport vækker folks interesse og følelser. De portugisiske klubber vil være ledende bærere af mærkevaren takket være denne aftale med fodboldligaen i Portugal. Vi forventer at dette sponsorsamarbejde vil øge kendskabet til vores varemærke på internationalt plan.

Vi er stolte over at sports-underholdningsselskaber som Betandwin er blandt de største finansielle bidragsydere til sporten. Et tæt samarbejde mellem professionel idræt og store selskaber som Betandwin.com, vil sikre kvaliteten af denne type underholdning for både tilskuere og udøvere.”

Betandwin er i forvejen en stor sponsor af international sport, og er allerede nu en af de største bidragsydere til finansiering af idræt i Europa. Denne udvikling vil fortsætte gennem de kommende år. Betandwin har i sine sponsoraktiviteter fokuseret på sportsgrene, som har bred international popularitet såsom fodbold, Formel 1 og tennis.

Listen over sponsorpartnere er lang: Betandwin samarbejder med velkendte og traditionsrige klubber som FC Barcelona (Spanien), Juventus (Italien), Bordeaux (Frankrig), Werder Bremen, 1. FC Köln og Fortuna Düsseldorf (Tyskland). Betandwin er også en af hovedsponsorerne til det ungarske fodboldlandshold.