Betfair * , verdens største spillebørs, oplevede odds i ufattelige højder på onsdagens Champions League kamp mellem de tidligere ”Kings of Europe” fra 2004, Porto, og slovakiske Artmedia Petrzalka. Alt gik planmæssigt frem til kort før halvlegsfløjtet. Her havde Porto bragt sig i spidsen med 2-0 mod debutanterne fra Slovakiet.

I de døende sekunder inden pausen får Artmedia Petrzalka reduceret til 2-1, men i kampens 54. minut bliver der stille på Porto’s stadion, da udligningen sendes i kassen.

Et kvarter før tid indtræffer katastrofen for Porto. Med et tørt hug bringer slovakkerne sig i spidsen 3-2 og vinder efterfølgende kampen.

Den mildest talt utrolige udvikling sendte chok-bølger igennem spillerne på Betfair * , hvor kunderne som bekendt vædder med hinanden under kampene.

Da Porto bringer sig på 2-0 indgås der væddemål mellem to kunder hos Betfair * , hvor odds 970 accepteres. Det skulle vise sig at blive en dyr forretning for sælgeren af væddemålet.

”Jeg vil vove den påstand at intet andet site kan matche de odds, som vi har løbende under store kampe som eksempelvis Champions League-kampe. LIVE-spil er efterhånden blevet et varemærke i sig selv for Betfair * , og vi ser en massiv strøm af kunder, der finder det skægt at købe og sælge væddemål under kampen. Har du købt et væddemål og ser det andet hold har téten, da kan det jo være smart at sælge igen”, udtaler Betfair * ’s nordiske markedschef Jacob Weinreich.