Onsdag klokken 21.00 fløjtes der op på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, hvor FC Porto og Chelsea mødes i Champions League-kvartfinalen. BetXpert har fundet udvalgte odds på opgøret.

Chelsea er klar til sin tiende Champions League-kvartfinale siden turneringens rebrand i 1992. For FC Portos vedkommende er det den femte kvartfinale i Champions League siden 1992.


Chelsea har vundet den eftertragtede pokal én gang tilbage i 2011/2012-sæsonen, hvor de slog Bayern München efter en dramatisk finale. Porto har vundet den to gange - senest i 2003/2004. Portugisernes første triumf kom tilbage i 1986/1987, hvor turneringen stadig bar navnet Europacuppen for Mesterhold. 

Onsdagens kvartfinale spilles som nævnt på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, der til dagligt er hjemmebane for Sevilla. Faktisk spilles begge kvartfinaleopgør i Sevilla, så der er ingen af holdene der får hjemmebanefordel.  

Odds på Porto - Chelsea

Nedenfor finder du de bedste odds på første opgør i Champions League-kvartfinalen mellem FC Porto og Chelsea. Der er kickoff klokken 21.00 onsdag, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Porto 5,50
Uafgjort 3,75
Chelsea 1,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,69
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,20
Nej 1,74
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Olivier Giroud scorer 2,50
Tammy Abraham scorer 2,65
Timo Werner scorer 3,25
Mason Mount scorer 3,85
Toni Martínez scorer 4,33
Moussa Marega scorer 4,33
Kai Havertz scorer 4,50
Hakim Ziyech scorer 4,80
Callum Hudson-Odoi scorer 4,80
Jesus Corona scorer 7,00
Mateus Uribe scorer 9,00
Otavio scorer 9,00
Kurt Zouma scorer 9,00
Andreas Christensen scorer 13,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 6. april klokken 10.50.

Spil på Porto - Chelsea hos 888sport

Ifølge bookmakerne er Chelsea favoritter til onsdagens første opgør, men det er et Chelsea-hold, der kommer til Sevilla med et dugfriskt nederlag i bagagen. I weekenden tabte Chelsea nemlig med hele 5-2 hjemme til West Bromwich Albion i Premier League, og det var samtidig første nederlag for Thomas Tuchel som Chelsea-manager. Det var endda også første gang, at Chelsea lukkede mål ind på hjemmebane under tyskerens ledelse.

Thiago Silva var tilbage for Chelsea i weekendens kamp og startede inde på bekostning af Andreas Christensen, men den rutinerede brasilianer imponerede på ingen måde og fik to gule kort, inden uret havde rundet en halv time. På det tidspunkt var stillingen 1-0 til Chelsea, men The Blues faldt sammen og indkasserede herefter hele fem mål og tabte dermed som nævnt for første gang under Tuchels ledelse.

Med nederlaget er Chelsea nu ude af den meget vigtige top-4, da West Ham i deres mandagskamp besejrede Wolves med 3-2 på udebane. Chelsea har kun et point op til West Ham, men lige bag dem har de Tottenham, Liverpool og Everton, så der er hård kamp om fjerdepladsen i den bedste engelske række. 

For FC Portos vedkommende går det nogenlunde i den hjemlige liga. Sérgio Conceiçãos mandskab ligger nummer to og har otte point op til Sporting, der er rigtig godt på vej mod det første mesterskab siden 2001/2002-sæsonen. 

I weekenden vandt Porto med 2-1 hjemme mod Santa Clara, men de tre point kom først i hus dybt inde i overtiden, hvor Toni Martínez i det 95. minut headede bolden i mål, og herefter lød et stort jubelbrøl hos Porto-spillerne.  

Begge hold overraskede positivt i ottendedelsfinalerne. Chelsea sejrede sikkert med samlet 3-0 mod Atlético Madrid i deres ottendedelsfinale, mens Porto ret overraskende slog Juventus ud på reglen om udebanemål. Første kamp endte 2-1 til Porto på portugisernes hjemmebane, og Juventus vandt returopgøret med samme cifre, så kampen måtte afgøres i forlænget spilletid. Den forlængede spilletid endte 1-1, og dermed gik portugiserne altså videre på reglen om udebanemål. 

Otte gange tidligere har Porto og Chelsea mødt hinanden i Champions League, og her er det ikke overraskende Chelsea, der har overtaget. Fem sejre har The Blues, mens Porto har to sejre. En enkelt gang er det endt uafgjort. Seneste møde de to hold imellem fandt sted i gruppespillet i 2015/2016-sæsonen. Dengang vandt begge hold deres hjemmekampe mod hinanden.

Bud på startopstillinger

Porto: Marchesín - Manafá, Mbemba, Pepe, Sanusi - Corona, Uribe, Grujic, Otávio - Díaz, Marega

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Chilwell - Mount, Ziyech - Havertz

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.  

Porto må undvære Sérgio Oliveira og Mehdi Taremi til første opgør mod Chelsea, da de begge er i karantæne. Derudover er Mouhamed Mbaye og Ivan Marcano ude med skader.

Hos Chelsea er N'Golo Kanté med stor sandsynlighed ude grundet en skade, mens også Christian Pulisic er tvivlsom, efter en skade han pådrog sig i weekendens nederlag mod West Bromwich, hvor amerikaneren i øvrigt scorede kampens første mål.