En online-turnering hos verdens største online pokerrum, PokerStars, satte i søndags rekord med en enorm præmiepulje i den traditionsrige Sunday Million-turnering. 

Pokergiganten PokerStars oplevede i søndags et rekordstort antal tilmeldte i deres ugentlige Sunday Million-turnering, der koster knapt 1.500 danske kroner at deltage i. Der blev registreret over 93.000 tilmeldinger til turneringen, og præmiepuljen landede på svimlende 18,6 millioner dollars, som omregnet til dansk valuta er 128 millioner kroner. Dette gør søndagens turnering til den største i selskabets historie. 

Den forhenværende rekord blev sat i 2011, og dengang var det ligeledes i en Sunday Million-turnering. Dengang var der over 62.000 tilmeldinger. 

Det var en brasiliansk pokerspiller med brugernavnet "AAAArthur", der vandt turneringen, og det sikrede ham en flot gevinst på 8,2 millioner danske kroner. 

Tredjestørste præmiepulje nogensinde

Præmiepuljen ved søndagens turnering på PokerStars gør det til den tredjestørste online pokerturnering nogensinde. Den er kun overgået af to turneringer hos Partypoker fra 2018 og 2019, der begge havde en præmiepulje på 20 millioner dollars, hvilket svarer til over 137 millioner kroner. 

Værd at bemærke er dog, at disse to turneringer havde en væsentligt større buy-in på henholdsvis 5.300 dollars og 10.300 dollars sammenlignet med Sunday Million, der i anførselstegn kun kostede 215 dollars at deltage i. 

Den rekordstore Sunday Million-turnering kommer oveni, at mennesker overalt i verden opfordres til at blive hjemme grundet  coronavirus-pandemien, verden er ramt af. 

Søndagens turnering markerede også 14-årsdagen for Sunday Million, der tiltrækkere spillere fra store dele af verden. Dog ikke USA, hvor det er forbudt at deltage i online pokerturneringer. I USA er det kun lovligt at spille online poker i Delaware, Nevada, New Jersey og Pennsylvania.

Tyskland var det land i turneringen, der var repræsenteret med flest spillere. 

Ønsker du at deltage i denne søndags Sunday Million, kan du som ny spiller hos PokerStars få 100 kroner gratis, når du opretter dig.