Poker-feberen raser over det ganske land, men hvor mange af de poker-interesserede har mon helt tjek på hvad der sker under de millioner af hænder der spilles hver dag både online og offline?

Om du er nybegynder eller øvet, er der altid noget at lære om dette fascinerende spil, og det gør Dansk Poker Union noget ved når de på søndag d. 28. august afholder Pokerskole i København, mellem kl. 14 og 18. Arrangementet finder sted i Hatten Bar, Hegningen 18 ved Grønjordskollegiet på Amager. Kollegiet findes lige ved siden af metrostationen Universitetet/DR-byen.

Programmet for arrangementet er som følger:

1. Oplæg ved Frederik Fanth – odds and outs
Første arrangement efter sommerferien tager vi udgangspunkt i Fixed Limit. Vi vil se lidt på outs og pott odds. Men der vil også blive gennemgået eksempler på hvordan ting som bl.a reads og position kan have indflydelse på hvordan en hånd skal spilles.

2. Pause

3. Turnering
NL Texas Hold’em. 35 pladser i en turnering med sponserede præmier; Chipssæt (300 stk.), Pokerbog og Pokerfilt til bordet derhjemme.

Bemærk at Pokerskolen kun er åben for medlemmer af Dansk Poker Union. Man kan ved arrangementet d. 28. august tegne et prøvemedlemskab á 30,- kr., som gælder 1 måned. Ønsker man indenfor denne måned at udvide medlemskabet til at gælde for 1 år, koster dette 150,-kr.

Tilmelding til arrangementet kan foretages via http://www.danskpokerunion.dk

DonEriqe ved WSOP


Nu vi alligevel taler om at lære og suge til sig, kan vi varmt anbefale, at man læser pokerekspert Erik Smiths artikel om hvordan det gik da han i juli deltog ved WSOP - World Series of Poker. Som altid når DonEriqe beretter, er det som at være der selv, blandt svedende storspillere i Nevada-ørkenen!

Læs artiklen: http://betxpert.com/poker/article.asp?id=23